Arrangementer

Vi afholder løbende arrangementer og seminarer i både Aarhus, Aalborg og København.

Nedenfor kan du se vores nyligt afholdte og kommende arrangementer.

Patrade Lectures, Aarhus, 25. oktober 2018
Beskyttelse af data
I 2018 står vi med fødderne godt plantet i en digitaliseret verden. Men hvilken betydning har det i forhold til måden at tænke beskyttelse og håndhævelse af immaterielle rettigheder? Det vil vi gerne sætte fokus på i vores Patrade Lectures, som afholdes den 25. oktober 2018 kl. 13.30-17.30. Så kom og hør fra Patrades advokater og konsulenter, hvordan du og din virksomhed bedst muligt beskytter jeres værdifulde viden og data, og oplev en af vores kunder fortælle om deres erfaringer fra det virkelige liv.
Program:
  Vi håber på at se dig!   OBS! Tilmeldingen er lukket.
Patrade Lectures, Aalborg, 28. november 2018
Beskyttelse af kommercielle rettigheder i Kina

I dagens globaliserede og digitale verden er Kina mere end nogensinde en IPR-mæssig aktualitet. Men hvordan opnår man den bedste beskyttelse på det kinesiske marked, og hvad gør man mod de digitale kopister.

Det sætter vi fokus på i vores Patrade Lectures, som afholdes den 28. november 2018, kl. 13.30-17.30 på vores kontor i Aalborg.

Så kom og hør fra Patrades advokater og konsulenter, hvornår og hvordan det giver mening for jeres virksomhed at beskytte jeres produkter i Kina. Og oplev også en af vores kunder fortælle om deres rejse ind på det kinesiske marked, og hvilken betydning det har haft for deres virksomhed.

Program:

 

 

 

Vi håber på at se dig!

 

Arrangementet er gratis.

 

 

OBS! Tilmeldingen er lukket.

Temamøde om om patenter og immaterielle rettigheder, Aalborg, 6. december 2018

Mangler din virksomhed viden omkring, hvordan I sikrer jeres produkter og services?

House of Energy inviterer til temamøde, der vil gøre dig bevidst om de muligheder der er, når IPR er eller bliver en del af virksomhedens fremtidige strategi.

OBS! Tilmeldingen er lukket.