Besøg Patrade på Technomania

Vil du vide, hvor tæt din ide er på andre allerede patenterede opfindelser? Og har du lyst til at få en vurdering af, om din ide kan måle sig – eller måske endda løftes over de andres?

Det er blot én af de ting, man kan høre mere om ved at besøge Patrades stand på HI-messen i Herning d. 4. – 5. oktober 2017. Standen er placeret i afsnittet ”Technomania”, og det er ifølge patentkonsulent og partner Poul Erik Bak ingen tilfældighed.

”Robotteknologi og tilgrænsende teknologier er et område, som vi har beskæftiget os med hos Patrade i flere år – også før robotter blev et buzz word. Derfor er det naturligt for os at deltage på Technomania,” siger Poul Erik Bak.

Både på messer og i patentlitteraturen er det muligt at få kendskab til andres ideer og produktudvikling. Men ønsker man at opnå et overblik over det tekniske felt, man agerer i, er en søgning i patentlitteraturen uundværlig. Det kan ikke alene spare udviklingsomkostninger, men også fungere som inspiration for egen ideudvikling.

Derfor tilbyder Patrade, at man på messen kan bestille en søgning i patentlitteraturen til en særlig messepris.

Hvis du har lyst til at mødes med en konsulent fra Patrade på Technomania, kan du kontakte Nina Skivesen nsk@patrade.dk og aftale et tidspunkt.