Har du en idé i maven?

Spørgsmålet blev stillet mange gange i løbet af ”Byggeri 2018”-messen – og med god grund. Mange mennesker har nemlig en lille idé i maven. Nogle nøjes med at tænke på den, hvor andre gerne vil bringe idéen ud i livet.

”Jeg kan med sikkerhed sige, at I ikke opfylder kravene for at kunne få en stand på messen”, var en af de første kommentar jeg fik, da jeg kontaktede brancheforeningen Danske Byggecentre, hurtigt efterfulgt af ”hvad er det lige for et produkt, I sælger?” Efter en lidt længere dialog med sektorchefen for Danske Byggecentre, fik jeg tydeliggjort, at Patrade A/S er en IPR-rådgivningsvirksomhed, der har meget at byde ind med på ”Byggeri 2018”-messen.

Det var tydeligt ud fra udstillerlisten, at flere af Patrades kunder var med som udstillere på messen, så det ville være nærliggende for os at kunne tilbyde disse eksisterende kunder face-to-face-kontakt og onsite-rådgivning. Det ville også være en vigtig parameter at være i øjenhøjde med andre, måske kommende kunder, for at kunne besvare spørgsmål, som ellers ikke ville blive stillet. Efter en tænkepause hos Danske Byggecentre på ca. 3 uger, fik vi lov til at deltage som udstiller.

Læs resten af artiklen i vores nyhedsbrev.