IPR-koordinator til patentteam

Til vores afdeling i Aarhus søger vi lige nu en IPR-koordinator med flair for struktur, sprog og et skarpt øje for detaljer – samt lysten til at lære nyt i en branche under konstant udvikling.

Jobbet

Som vores nye IPR-koordinator bliver du en del af et ungt og yderst kompetent team, som arbejder engageret for at varetage vores klienters patentrettigheder på bedst mulige vis. Vi arbejder tæt sammen, og omgangstonen er afslappet og uformel.

Du kommer desuden til at indgå i den samlede patentgruppe af både yngre og erfarne patentkonsulenter og koordinatorer, som er fordelt mellem hovedkontoret i Aarhus og vores afdelinger i Aalborg og København.

Arbejdsopgaverne vil blandt andet bestå af:

  • Administration og behandling af patentsager, herunder indsigelser og krænkelser
  • Korrespondance med klienter, udenlandske agenter/advokater samt myndigheder
  • Organisering og behandling af e-mails og dokumenter
  • Fristhåndtering
  • Korrekturlæsning (engelsk og dansk)
  • Fakturering

 

Din profil

Du er struktureret, detaljeorienteret og evner at prioritere opgaver i en til tider hektisk og udfordrende hverdag. Du er engageret, ambitiøs og trives med at arbejde i et team, hvor vi vægter videndeling og tæt samarbejde. Herudover besidder du et naturligt servicegen.

Du har et højt sprogligt niveau og kommunikerer præcist og ubesværet på dansk og engelsk – og gerne på flere andre sprog. Du er fortrolig med Office-pakken og skal være indstillet på og evne at sætte dig ind i nye IT-systemer. Du kunne have en baggrund som cand.ling.merc., advokatsekretær – eller noget helt andet. Har du allerede erfaring som IPR-koordinator, fra advokatbranchen eller IPR på anden måde, er det en fordel, men ikke et krav.

Du må meget gerne være i gang med QIPA-uddannelsen. Alternativt skal du være indstillet på at gennemføre uddannelsen over en årrække.

Der er tale om en fuldtidsstilling på 37 timer med start snarest muligt.

 

Send din ansøgning

Kan du se dig selv som en del af vores team, ser vi frem til at høre fra dig snarest.  Din ansøgning og CV skal sendes til HR-chef Susan Nielsen på sus@patrade.dk mærket ”PEB – IPR-koordinator” i overskriften.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at rette henvendelse til Poul Erik Bak på telefon 27605870 eller peb@patrade.dk. 

 

Vi afholder samtaler løbende.

 

Patrade er en international patent- og advokatvirksomhed, som siden 1995 har rådgivet en stadigt voksende kundekreds om immaterielle rettigheder. Cirka 70 kompetente medarbejdere tæller blandt andre en række juridiske og tekniske rådgivere, der er autoriserede europæiske patent- og varemærkekonsulenter. Vi har hovedkontor i Aarhus og filialkontorer i Aalborg og København.