IPR-koordinator – Paralegal – Patentteam

Til vores afdeling i Aarhus søger vi en koordinator med flair for struktur, sprog og et skarpt øje for detaljer – samt lysten til at lære nyt i en branche under konstant udvikling.


Jobbet

Som IPR-koordinator bliver du en del af et dygtigt team, som arbejder engageret for, at vores klienters patentrettigheder varetages bedst muligt. Du kommer til at indgå i et team med såvel erfarne som yngre patentkonsulenter, hvor vi arbejder tæt sammen i et uformelt arbejdsmiljø.

Som IPR-koordinator – Paralegal - udgør du ligeledes en del af det samlede koordinatorteam, som er fordelt mellem hovedkontoret i Aarhus og afdelingerne i Aalborg og København.

Opgaverne i jobbet vil blandt andet bestå af:

• Administration og behandling af patentsager, herunder indsigelser og krænkelser
• Korrespondance med klienter, udenlandske agenter/advokater samt myndigheder
• Organisering og behandling af e-mails og dokumenter
• Fristhåndtering
• Korrekturlæsning (engelsk og dansk)
• Fakturering


Din profil

Du er struktureret, detaljeorienteret og evner at prioritere opgaver i en til tider hektisk og udfordrende hverdag. Du er engageret, ambitiøs og trives med at arbejde i et team, hvor vi vægter videndeling og tæt samarbejde. Herudover besidder du et naturligt servicegen.

Du har et højt sprogligt niveau og kommunikerer præcist og ubesværet på dansk og engelsk – og gerne på flere andre sprog. Du er fortrolig med Office-pakken og skal være indstillet på og have evne til at sætte dig ind i de IT-systemer, vi bruger til sagsbehandling. Du kunne have en baggrund som, cand.ling.merc., IPR-koordinator eller noget helt andet. Har du erfaring med IPR, er det en fordel, men ikke et krav.

Kan du se dig selv som en del af vores team, ser vi frem til at høre fra dig snarest. Din ansøgning og CV kan sendes (Mk: LN) til HR-chef Susan Nielsen på sus@patrade.dk.

Har du spørgsmål til jobbet, kan du rette henvendelse til Leif Nielsen på telefon 28958555 eller ln@patrade.dk.

Vi afholder løbende samtaler.

Patrade er en international patent- og advokatvirksomhed, som siden 1995 har rådgivet en stadig voksende kundekreds om immaterielle rettigheder. Cirka 70 kompetente medarbejdere tæller blandt andre en række juridiske og tekniske konsulenter, der er autoriserede europæiske patent- og varemærkekonsulenter. Vi har hovedkontor i Aarhus og filialkontorer i Aalborg og København.