Outsourcing

ContentImage4Beskyt dine dyrekøbte rettigheder optimalt med outsourcing af IPR opgaverne til Patrade - så har du og din virksomhed altid adgang til opdateret specialviden.

Med Patrade som samarbejdspartner på IPR området frigør du og din virksomhed samtidig vigtige ressourcer til udvikling, produktion og salg.

Dette øgede fokus på kerneydelsen vil forøge din virksomheds konkurrencekraft. Samtidig løftes IPR fra et operationelt niveau til et strategisk - det rette sted for opgaven i din virksomhed.

Fremtidssikring

Når du outsourcer IPR til Patrade, behøver du ikke længere bekymre dig om frister, ansøgningsskemaer og overvågning. I stedet får du sparring og rådgivning om din virksomheds forretningsmæssige fremtid. Kort sagt, viden om hvor, hvornår og hvordan dine produkter skal beskyttes.

Konkurrencekraft i top

Outsourcing med Patrade giver en række kontante fordele:

  • Fokus på din virksomheds kernekompetencer
  • Variable udgifter
  • Fleksibilitet og uafhængighed
  • IPR leverandør med rettighedbeskyttelse som speciale

Lej en medarbejd

Flere af Patrade’s eksisterende kunder har outsourcet IPR opgaven til Patrade. Gør som dem: Lej en højt kvalificeret specialist, der arbejder i din virksomhed på faste dage på lige fod med andre medarbejdere i dit team.
Høst alle fordele ved at trække på eksterne kræfter.
Du får en huskendt sparringspartner, der er tæt på kollegerne, og som du måske giver adgang til virksomhedens IT systemer og anden viden.
Jeres virksomhed behøver ikke bekymre sig om løn, uddannelse, ferie med videre, men kan i stedet glæde sig over adgangen til opdateret specialviden, hvor der kun betales for den reelle ydelse.

Totalløsning

Patrade tilbyder totale IPR løsninger. Vi foretager analyser, krænkelsesvurderinger, ansøgninger, vedligeholdelse, IPR management, kommerciel rådgivning m.v.
Samarbejdet tilpasses altid den enkelte klient, der til- og fravælger ydelser efter behov.