Med IPeeker får du et online værktøj, der med få klik giver dig adgang til en række databaser. Her finder du skrifter i fuld længde og mulighed for at kategorisere de aktuelle skrifter med egne stikord.

Patrades IPeeker giver:

  • OVERBLIK over udviklingstrends og tendenser i branchen
  • INSPIRATION til nye opfindelser
  • UDVIKLINGSREDSKAB så man undgår krænkelsessager
  • VAGTHUND - man kan holde øje med at egne rettigheder ikke omgås.

Snak med os, om hvilken model der opfylder jeres behov.

Hvad kan IPeeker?
Med IPeeker får du et online værktøj med adgang til en række databaser med skrifter i fuld længde og mulighed for at kategorisere de aktuelle skrifter med egne stikord. De forskellige løsninger kan selvfølgelig tilpasses individuelle behov og ønsker . Alt kan tilgås elektronisk via vores EXTRANET og er derfor tilgængeligt, når I har brug for det. IPeeker tilbydes i tre forskellige former.
IPeeker Basis

Ved denne løsning, der typisk anvendes i forbindelse med løbende søgninger i patentlitteraturen, får du op til cirka 15 skrifter serveret med passende interval – lige til at kigge nærmere på. Du kan endda foretage intern fordeling via Patrades EXTRANET.

IPeeker Pro

Ved denne løsning kigger din rådgiver de fundne skrifter igennem og rapporterer, hvis der er skrifter, der bør studeres nærmere.

IPeeker Project

Ved denne løsning foretages der et projektrelateret søgearbejde i relevante databaser – både indenfor patentlitteraturen men også udenfor patentlitteraturen. Der rapporteres ifølge aftale.