Mød en patrader

Objektivt set kan det ikke lade sig gøre på denne plads at give et retvisende billede af Poul Erik Bak, der for nylig er indtrådt som kapitalpartner i Patrade. Han er samtidig blevet en del af ledelsen. Så kære læser – dette er et ufuldstændigt portræt af en mand med så mange erfaringer og igangværende aktiviteter, at vi i stedet tyer til fuldstændig subjektive vurderinger:

Manden er uden tvivl yderst godt begavet og langt over det danske gennemsnit. Han kan til tider virke ganske professoragtig med en grænseflade til nørderi.  Poul Erik tror ofte mere om sine medmennesker end godt er, da han er tilbøjelig til at kommunikere på et relativt højt abstraktionsniveau. Derfor undrer man sig også over, at han opnår det ypperste som teamleder og samtidig er i stand til at møde kunderne lige der, hvor de er – uanset om det er en ny iværksætter eller en erfaren forsker.

Poul Erik smiler med øjnene, damunden som regel er optaget af engagerede forklaringer om robotteknologi, censorer, disruption, block-chains, kryptering …

Lidt fakta: opvokset med pligter i forældrenes isenkramforretning, garder, civilingeniør i teknisk fysik, erfaring fra Olympus i Japan, CERN, fusionsforskningsprojekt i Oxford, Ph.D. og M.B.A. i London, tilbage til Japan, ejer af udviklingsselskab og nu - patentkonsulent med hang til fotografering og renovering af eget hus i fritiden.