Ny adm. direktør

Patrade har i de seneste år været igennem en markant udvikling og ekspansion. Vi har udvidet såvel vores advokatkontor som vores patentafdeling og er nu blandt landets største IPR-rådgivningsvirksomheder.  Samtidig er vi ekspanderet i såvel Aalborg som København. Primo juli optog vi tre nye kapitalpartnere som led i et længe planlagt generationsskifte.

Nu styrker vi virksomheden yderligere. I den forbindelse har vi ansat Annemarie Rasmussen som ny adm. direktør. Annemarie Rasmussen har i de seneste år drevet egen virksomhed med fokus på bestyrelsesarbejde, og hun fortsætter med at varetage sine bestyrelsesposter. Desuden har Annemarie Rasmussen tidligere stået i spidsen for en af de større danske, partnerejede advokatvirksomheder.

Patrades grundlægger Leif Nielsen, der nu afløses af Annemarie Rasmussen som adm. direktør, ser frem til at kunne bruge den overvejende del af sin tid på patentrådgivning til både nye og eksisterende kunder og således bidrage med endnu flere ressourcer til virksomhedens patentafdeling. Som partner fortsætter Leif Nielsen naturligvis i Patrade som en del af ledelsen.