Gør tingene lidt anderledes

Patrade har siden sin opstart i 1995 valgt at gå nye veje.

På dén måde er vi vokset fra at være et lokalt patentkontor i Aarhus til at være en stor, landsdækkende IPR-virksomhed med hovedkontor i Aarhus.

Vi tænker anderledes

Det er en livsstil for os at tænke anderledes og i nye og mere kundevendte baner.

På den måde er vi vokset fra at være et lokalt patentkontor i Aarhus til at være en stor, landsdækkende IPR-virksomhed med hovedkontor i Aarhus.

Vi bestræber os på at gøre en positiv forskel hver eneste gang vores kunder er i kontakt med os, og vi yder rådgivning ud fra kundens situation og strategi.

Vi ser på det hele: Mennesker, produktion, drift, investering, konkurrencesituation og markedsføring.

Udviklingen fortsætter

En yderst kompetent medarbejderstab tæller bl.a. en række juridiske og tekniske rådgivere, der er autoriserede Europæiske Patent- og Varemærkeagenter.

Vi har hovedkontor i Aarhus og filialkontorer i Kolding, Aalborg og København, og vi er mellem 60-70 medarbejdere. Virksomhedens grundlægger, Leif Nielsen, er stadig partner i virksomheden og en del af ledelsen. Virksomhedens øverste ledelse er adm. direktør Annemarie Rasmussen.

Patrade ejes af syv kapitalpartnere: Leif Nielsen, Eva Aaen Skovbo, Charlotte Rask Boddum, Jens Tellefsen, Poul Erik Bak, Birthe Olesen og Nick Lissner.

SENESTE NYT