Stud.jur. til København

Til vores kontor i København søger vi en stud.jur. / stud.cand.merc.jur., der har lyst til at arbejde med immaterialret, herunder overvågninger af varemærker, søgning af retspraksis med videre.

Arbejdsopgaver
Din primære arbejdsopgave bliver af varemærkeretlig karakter og skal løses i samarbejde med firmaets andre studerende. Du vil derudover skulle løse forefaldende administrative og juridiske opgaver for firmaets jurister.

Dine kompetencer
Vi forventer, at du har gennemført bacheloruddannelsen og er i gang med kandidatuddannelsen. Det vil være en fordel, hvis du er i starten af kandidatuddannelsen og hvis du har eller har haft et eller flere immaterielretlige fag. Vi forventer naturligvis, at du har en interesse for immaterialret og er god til at arbejde selvstændigt.

Arbejdstid
Din arbejdstid vil som udgangspunkt være 8 – 10 timer ugentlig.

Ansøgning
Skriftlig ansøgning (indkomne ansøgninger behandles løbende) mærkes ”Stud.jur. København” vedlagt eksamenspapirer, CV og eventuelt referencer senest den fredag den 15. december 2018 per e-mail til HR Manager Susan Nielsen – sus@patrade.dk. Eventuelle spørgsmål til stillingens indhold kan rettes til Jurist Simon Tønners på sit@patrade.dk.

Om Patrade
Patrade er en international patent- og advokatvirksomhed, som siden 1995 har rådgivet en stadig voksende kundekreds om immaterielle rettigheder. Cirka 60 kompetente medarbejdere tæller blandt andre en række juridiske og tekniske rådgivere, der er autoriserede europæiske patent- og varemærkekonsulenter. Vi har hovedkontor i Aarhus og filialkontorer i Aalborg, Kolding og København.