Advokat eller advokatfuldmægtig til immaterialret

Patrade søger en yngre advokat eller en erfaren advokatfuldmægtig med interesse for immaterialret til kontoret i Aarhus

Tiltrædelse snarest muligt

Ansvarsområde

Som advokat får du selvstændigt klientansvar i samarbejde med virksomhedens partnere. Dit arbejde vil omfatte porteføljearbejde, strategisk rådgivning til vores klienter samt retssagsarbejde, hvis du ønsker det.

Som fuldmægtig vil du blive tilknyttet en partner, der sikrer din faglige oplæring samt udvikling af din forretningsmæssige forståelse. Du vil løbende blive udfordret og inddraget i den daglige kontakt med vores klienter.

Du bliver en del af et stærkt og fagligt kvalificeret, juridisk team, der arbejder med alle discipliner inden for IPR. I teamet vil du indgå i et tæt samarbejde med og blive understøttet af Patrades erfarne advokater, jurister samt koordinatorer. Dine daglige kolleger vil desuden omfatte erfarne patentkonsulenter, da vi også arbejder i tæt samarbejde med patentafdelingen. Dette er med til at sikre afveksling i arbejdsopgaverne og gode muligheder for samarbejde på tværs af forskellige fagområder.

Din profil

Du er ambitiøs og kvalitetsbevidst, og du har viden om eller interesse for immaterialret. Som person er du udadvendt og opsøgende, og du forstår vigtigheden i klientrelationer.

Vores klienter tæller såvel store, internationale virksomheder som mellemstore og mindre virksomheder. Vi forventer derfor, at du har gode engelskkundskaber i skrift og tale.

Patrade tilbyder

Du tilbydes en spændende og udfordrende stilling i en international konsulentvirksomhed, hvor vi har et godt og uformelt arbejdsmiljø med engagerede kolleger samt konkurrencedygtige løn- og arbejdsforhold.

Patrade hviler på tre værdier: Viden, Ansvar og Væredygtighed. Det er Patrades ambition, at disse værdier genspejles i alt, hvad vi gør – i forhold til vores kunder, vore kollegaer, vores samarbejdspartnere og vores omverden.

Hvis du se dig selv som en del af Patrade, ser vi frem til at høre fra dig snarest.

Ansøgning og CV kan fremsendes til HR-chef Susan Nielsen på sus@patrade.dk. Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte advokat og partner Eva Nødskov Aaen på +45 8730 8970. Endelig ansættelse sker efter indstilling til og godkendelse af Patrades administrerende direktør, Annemarie Rasmussen.


Patrade er en af Danmarks førende IPR-rådgivningsvirksomheder, som siden 1995 har rådgivet en voksende kundekreds fra en bred vifte af brancher om deres immaterielle rettigheder, herunder patenter, varemærker og design. Gennem den rette rådgivning udgør vi en strategisk partner for vores klienter og hjælper dem med at opnå den stærkest mulige markedsposition via optimal udnyttelse og beskyttelse af deres immaterielle rettigheder. Patrade beskæftiger mere end 70 kompetente medarbejdere og har hovedkontor i Aarhus og afdelinger i Aalborg og København.