Amazon – derfor skal du være til stede

Med Amazons planer om at åbne en nordisk afdeling med hovedsæde i Sverige, er det på høje tid, at danske virksomheder får øjnene op for de konsekvenser, det har, at salg i højere grad foregår online. Kopivarer, krænkelser af varemærker og markedsføringsmateriale samt øget konkurrence er nogle af de uundgåelige følger.

Hos Patrade er en af vores ydelser at hjælpe vores klienter med at komme krænkelser på online shoppingportaler til livs. Men alligevel råder vi virksomhederne til selv at være til stede med deres produkter på sider som Amazon eller som minimum at sikre, at deres varemærker registreres i Amazon Brand Registry. Det giver virksomhederne en unik mulighed for at have komplet styring over annoncer med deres produkter og varemærker på Amazon samt opsætning af reklamesider og ikke mindst bedre vilkår for håndhævelse.

Partner og varemærkejurist, Charlotte Boddum, kan kontaktes på crb@patrade.dk eller 9879 5006 for en uforpligtende gennemgang af jeres muligheder online og rådgivning om, hvordan I bedst er på forkant.