Arrangementer

Vi afholder løbende arrangementer og seminarer i både Aarhus, Aalborg og København.

Nedenfor kan du se vores nyligt afholdte og kommende arrangementer.

Programmet er stadig under udarbejdelse.

 

Ønsker du at modtage invitationen direkte i din mailboks, når den er klar?
Tilmeld dig invitationslisten her.

Har du styr på de økonomiske muligheder og udfordringer, der er forbundet med IP? Det økonomiske aspekt af IPR begrænser sig ikke til registreringen af en rettighed, men skal derimod tænkes ind i større sammenhænge som f.eks. investeringsprojekter, licensaftaler og andre tiltag, der i sidste ende kan ses på bundlinjen.

Det vil vi gerne sætte fokus på i vores Patrade Lectures, som afholdes hos Patrade i Aarhus, den 7. november 2019 kl. 13.30-17.15, Ceresbyen 75, 8000 Aarhus.

Så kom, og hør eksperternes råd om, hvordan du optimerer chancerne for økonomisk støtte gennem funding og den skattemæssige placering af immaterielle aktiver, og få nyttig viden med hjem fra Patrades advokater og patentkonsulenter om fordele og faldgruber ved licensaftaler samt mulighederne for IPR i innovationsprojekter.

Program:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kurset opfylder Advokatsamfundets betingelser for opnåelse af kursuspoint. Der udstedes kursusbevis svarende til 3 point.

Det er helt gratis at deltage.

OBS! TILMELDINGEN ER LUKKET.

Ved I, hvad jeres virksomhed er værd? Tiltrækning af investorer, optagelse af banklån - Der kan være mange gode grunde til at kende værdien af jeres virksomhed og dens aktiver så som immaterielle rettigheder.

Det vil vi gerne sætte fokus på i vores Patrade Lectures, som afholdes hos Patrade i Aalborg i E-husets kantine, den 26. september 2019 kl. 13.30-17.15, Østre Havnepromenade 26, 9000 Aalborg.

Så kom og hør en fagmænd fortælle hvordan jeres virksomhed og IPR kan værdiansættes, og få nyttig viden med hjem fra Patrades advokater og konsulenter om, hvordan du og din virksomhed bedst muligt beskytter jeres værdifulde viden, samt hvordan robotter kan gøre en forskel i kampen mod online krænkelser.

Program:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kurset opfylder Advokatsamfundets betingelser for opnåelse af kursuspoint. Der udstedes kursusbevis svarende til 3 point.

Det er helt gratis at deltage.

OBS! TILMELDINGEN ER LUKKET.