Blandt verdens bedste indenfor varemærker igen

Branchemagasinet WTR (World Trademark Review) interviewer hvert år en række aktører i branchen. På baggrund af deres feedback udgiver de en rangliste over de førende eksperter. Vi er stolte over at Charlotte Rask Boddum og Eva Nødskov Aaen igen er at finde på listen over ’recommended individuals’.

WTR-listen bliver til på baggrund af omfattende research, der bl.a. indebærer interviews med kunder (rettighedsindehavere), advokater og rådgivere med speciale i immaterialret, alle aktører, der er aktive i branchen og dermed kan give et kvalificeret bud på, hvor man finder den bedste rådgivning.

Både Charlotte og Eva har været på listen gennem flere år og de må efterhånden betegnes som nogle af de absolutte sværvægtere inden for immaterialretten.

WTR skriver:

“Operating out of Patrade, Charlotte Rask Boddum manages portfolios with a deft touch and vigilantly polices infringements. Working with her is the versatile Eva Nødskov Aaen, whose in-depth knowledge of copyright and marketing law translates into holistic counsel.”

Danmark gør det rigtig godt på feltet, det kan vi som nation være stolte af. Fra Patrade skal lyde et stort tillykke til alle, der i år har fundet vej til listen. Se hvem de er lige her.

 

Skriv et svar