Skip to main content

E-håndbog: 3 trin til online brand protection

Ifølge Nets er det fra slutningen af november og frem til jul, historisk set den travleste periode for webshops, især inden for detailbranchen. Danskerne køber i højere grad deres julegaver på nettet og startskuddet til julehandlen begynder allerede med Black Weeks i november.

Selv hvis du ikke direkte sælger varer online er der fare for at du bliver krænket. Og der findes lige så mange forskellige måder at svindle på, som der findes svindlere med gode ideer. Derfor er det også et oplagt tidspunkt at få gjort noget ved det.

Hent dit gratis eksemplar af vores e-håndbog hvor vi går gennem tre trin, der gør dig parat til at beskytte dit brand mod falske webshops og kopiprodukter.

Når du trykker ”Tilmeld mig”, giver du samtykke til at modtage nyhedsbreve og invitationer til arrangementer fra Patrade A/S via e-mail. Samtykket kan til enhver tid trækkes tilbage via link i bunden af e-mailen.

Hvad med GDPR? Patrade A/S er dataansvarlig og behandler dine personoplysninger for at sende nyhedsbrevet til dig og invitere dig til arrangementer. Derudover bruges din e-mailadresse til at målrette markedsføring via annoncer på sociale medier. Læs mere i vores privatlivspolitik, herunder hvordan du udøver dine rettigheder, eksempelvis retten til indsigt og til at gøre indsigelse mod behandlingen.