Erfaren patentkonsulent med erfaring inden for mekanik og/eller elektronik

Patrade søger patentkonsulenter med det rette drive til at indgå i et patentteam til udvikling af vores virksomhed i Aarhus, Aalborg og København.

Jobbet

Som patentkonsulent vil du arbejde med rådgivning om patenter og kommercialisering af produkter og ideer for vores klienter. Udover kunderådgivning vil du arbejde med patentansøgninger samt sagsbehandling over for patentmyndigheder og vores internationale netværk af agenter.

Vores konsulenter og IPR-koordinatorer arbejder tæt sammen i specialiserede teams omkring den enkelte kundes behov og udvikling. Hvert enkelt team udgør en højt kvalificeret sparringspartner for de tilknyttede kunder. Du vil fra dag ét være et værdsat medlem af teamet og indgå i et tæt samarbejde med andre erfarne patentkonsulenter lokaliseret i Aarhus, Aalborg og København. Hvis du ikke allerede er European Patent Attorney, forventer vi, at du er på vej til at gennemføre denne uddannelse.

Din profil

Din baggrund kan være en cand.scient./ingeniør med erfaring indenfor mekanik eller elektronik, gerne med en overbygning. Du har desuden erfaring med patentarbejde inden for elektronik eller mekanik, enten fra patentbureau eller industrien, og gerne erfaring med eller interesse for computer-implementerede opfindelser.

Du er en udpræget udadvendt konsulent, som trives med opsøgende arbejde og forstår vigtigheden i vedligeholdelsen af kunderelationer. Du er fagligt stærk og formår at omsætte din faglighed til kundeorienteret rådgivning. Herudover skal du beherske dansk og engelsk på et højt niveau i såvel skrift som tale. Du må desuden gerne være i stand til at orientere dig i faglige skrifter på tysk og fransk. Endelig har du god forretningsforståelse med sans for at spotte forretningspotentiale og en passion for at skabe fremdrift.

Patrade tilbyder

Du tilbydes en spændende og udfordrende stilling i en international konsulentvirksomhed, hvor vi har et godt og uformelt arbejdsmiljø med engagerede kolleger samt konkurrencedygtige løn- og arbejdsforhold.

Patrade hviler på tre værdier: Viden, Ansvar og Væredygtighed. Det er Patrades ambition, at disse værdier genspejles i alt, hvad vi gør – i forhold til vores kunder, vores kollegaer, vores samarbejdspartnere og vores omverden.

Kan du se dig selv som en del af vores team, ser vi frem til at høre fra dig snarest. Ansøgning og CV kan fremsendes til HR-chef Susan Nielsen på job@patrade.dk. Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte HR-chef Susan Nielsen på 7020 3770. Vi afholder løbende samtaler.

Patrade er et af landets førende full-service IPR-konsulenthuse, som rådgiver inden for alle områder af IPR (Intellectual Property Rights) – fra strategiske overvejelser til registrering og håndhævelse af rettigheder på det fysiske og det digitale marked, nationalt og internationalt. Patrade har hovedsæde i Ceresbyen/Ceres Plaza, Aarhus, med afdelinger i Aalborg og København og beskæftiger ca. 70 højtuddannede og højtspecialiserede medarbejdere. Virksomheden udgøres af Patrade A/S og Patrade Legal ApS.