Farvel og tak til 2020

2020 blev på alle måder et anderledes år - også her hos Patrade.

COVID-19 betød – og betyder fortsat – en hverdag med en masse begrænsninger. Begrænsninger til trods, så bevarede både vi og vores kunder den gode energi, og vi blev rigtig gode til at klare flere ting over telefonen eller online. Vi mødte dog flere gange fysisk op i retten for at forsvare vores kunders rettigheder, og igen i år kan vi se tilbage på flere vundne retssager.

Noget af det, der optog os i 2020 inden for vores primære rådgivningsområder – patenter, varemærker og design – var Online Brand Protection, et område, hvor vi oplever et stort behov derude. E-handlen var allerede i vækst inden COVID-19 ramte os, men pandemien satte yderligere turbo på væksten, fordi flere foretrak at handle online for at reducere smitterisikoen. Desværre betød det også, at onlinekrænkelserne tog fart. Vi har i årets løb fået lukket en del falske webshops og fjernet kopivarer fra flere forskellige platforme. Det arbejde fortsætter vi i 2021, vi giver ikke op!

Flere virksomheder er pressede af COVID-19, og derfor er det blevet endnu mere aktuelt at have styr på IP-rettigheder, det er med til at sikre konkurrenceevnen. Populært sagt kan man sige, at har man styr på sine patenter, varemærker og design, så har man styr på sin forretning. Vi ved godt, at der i praksis er meget andet, der skal være styr på! Netop derfor gør vi os umage for at bidrage med det, vi kan, så vores kunder kan koncentrere sig om andre dele af forretningen, vi skal nok have styr på de immaterielle rettigheder.

Tak til vores kunder for et godt samarbejde i år, vi glæder os til at fortsætte det i 2021.

Fra alle os hos Patrade: Rigtig glædelig jul og godt nytår.

PS: Vi holder åbent mellem jul og nytår.

Skriv et svar