Karriere hos Patrade

Har du mod på udvikling og forandring - og brænder du for at arbejde i en virksomhed, hvor vores kunders innovation og rettigheder er omdrejningspunktet?

Ja, så kan Patrade bruge dig! Vi søger løbende nye medarbejdere med sans for service og fleksibilitet.

Hos Patrade lægger vi vægt på, at vore medarbejdere hele tiden er fagligt klædt på til at udgøre bindeleddet mellem den globale markedsplads og vore kunder.

Vi uddanner selv vores nye konsulenter i skræddersyede trainee-forløb og lægger vægt på, at alle medarbejdere er ajourført på viden.

Vores 60-70 medarbejdere har hele verden som daglig arbejdsplads og er på hjemmebane i vidt forskellige kulturer, retslige systemer og verdensdele.

 

Du kan se alle vores ledige stillinger nederst på siden, og vi modtager også meget gerne uopfordrede ansøgninger på job@patrade.dk

Gode kollegiale vibrationer

Konsulenter og IPR-koordinatorer arbejder tæt sammen i specialiserede teams omkring den enkelte kundes behov og udvikling. Hvert enkelt team udgør en højt kvalificeret sparringspartner for de tilknyttede kunder.

Du ønsker at arbejde som patentkonsulent, varemærkejurist eller IPR-koordinator. Din baggrund kan være en erhvervssproglig uddannelse, eller du er måske ingeniør, naturvidenskabelig kandidat eller jurist.

 

 

Ledige stillinger

Vær med til at beskytte opfindelser – bliv en af de nye patentkonsulenter hos Patrade

Vil du hjælpe virksomheder med at få beskyttet deres opfindelser? Drømmer du om at arbejde med innovative kunder indenfor bl.a. it, mekanik og elektronik? Så har du chancen nu! Vi søger patentkonsulenter til både Aarhus og Aalborg. Patrade er et specialiseret IP-konsulenthus, som dagligt arbejder for at sikre vores kunders konkurrenceevne ved at beskytte deres […]

Systemadministrator til Aarhus

Vil du sikre stabil drift af Patrade’s Microsoft servermiljø? Har du lyst til at bidrage til effektivisering og modernisering af vores IT-infrastruktur og -drift? Så læs med her. Patrade er et af landets førende IP-konsulenthuse med cirka 70 medarbejdere i vores afdelinger i Aarhus, Aalborg og København. Vi er inde i en spændende udvikling og […]

European Patent Attorney & partner søges

Drømmer du om at bliver partner? Så har du nu muligheden for at søge en nyoprettet stilling som European Patent Attorney (EPA) & partner. Stillingen besættes i enten Aarhus eller Aalborg. Med direkte reference til vores CEO, og som medlem af partnergruppen, får du ledelsesansvaret for dit eget team og din egen kundeportefølje. Læs mere […]

Se alle ledige stillinger