Karriere hos Patrade

Har du mod på udvikling og forandring - og brænder du for at arbejde i en virksomhed, hvor vores kunders innovation og rettigheder er omdrejningspunktet?

Ja, så kan Patrade bruge dig! Vi søger løbende nye medarbejdere med sans for service og fleksibilitet.

Hos Patrade lægger vi vægt på, at vore medarbejdere hele tiden er fagligt klædt på til at udgøre bindeleddet mellem den globale markedsplads og vore kunder.

Vi uddanner selv vores nye konsulenter i skræddersyede trainee-forløb og lægger vægt på, at alle medarbejdere er ajourført på viden.

Vores 60-70 medarbejdere har hele verden som daglig arbejdsplads og er på hjemmebane i vidt forskellige kulturer, retslige systemer og verdensdele.

 

Du kan se alle vores ledige stillinger nederst på siden, og vi modtager også meget gerne uopfordrede ansøgninger til HR-chef Susan Nielsen sus@patrade.dk.

Gode kollegiale vibrationer

Konsulenter og IPR-koordinatorer arbejder tæt sammen i specialiserede teams omkring den enkelte kundes behov og udvikling. Hvert enkelt team udgør en højt kvalificeret sparringspartner for de tilknyttede kunder.

Du ønsker at arbejde som patentkonsulent, varemærkejurist eller IPR-koordinator. Din baggrund kan være en erhvervssproglig uddannelse, eller du er måske ingeniør, naturvidenskabelig kandidat eller jurist.

 

 

Ledige stillinger

Studentermedhjælper til immaterialret

Til vores kontor i Aalborg søger vi en stud.jur. eller en stud.merc.jur., der har lyst til at arbejde med håndhævelse af immaterielle rettigheder online på et stærkt specialiseret kontor i rivende udvikling. Arbejdsopgaver Din primære arbejdsopgave bliver at assistere kontorets jurister i at fremsøge og vurdere krænkelser af immaterielle rettigheder på diverse typer af online […]

Advokat eller advokatfuldmægtig til immaterialret

Patrade søger en yngre advokat eller en erfaren advokatfuldmægtig med interesse for immaterialret til kontoret i Aarhus Tiltrædelse snarest muligt Ansvarsområde Som advokat får du selvstændigt klientansvar i samarbejde med virksomhedens partnere. Dit arbejde vil omfatte porteføljearbejde, strategisk rådgivning til vores klienter samt retssagsarbejde, hvis du ønsker det. Som fuldmægtig vil du blive tilknyttet en […]

Se alle ledige stillinger