Karriere hos Patrade

Har du mod på udvikling og forandring - og brænder du for at arbejde i en virksomhed, hvor vores kunders innovation og rettigheder er omdrejningspunktet?

Ja, så kan Patrade bruge dig! Vi søger løbende nye medarbejdere med sans for service og fleksibilitet.

Hos Patrade lægger vi vægt på, at vore medarbejdere hele tiden er fagligt klædt på til at udgøre bindeleddet mellem den globale markedsplads og vore kunder.

Vi uddanner selv vores nye konsulenter i skræddersyede trainee-forløb og lægger vægt på, at alle medarbejdere er ajourført på viden.

Vores 60-70 medarbejdere har hele verden som daglig arbejdsplads og er på hjemmebane i vidt forskellige kulturer, retslige systemer og verdensdele.

 

Du kan se alle vores ledige stillinger nederst på siden, og vi modtager også meget gerne uopfordrede ansøgninger på job@patrade.dk

Gode kollegiale vibrationer

Konsulenter og IPR-koordinatorer arbejder tæt sammen i specialiserede teams omkring den enkelte kundes behov og udvikling. Hvert enkelt team udgør en højt kvalificeret sparringspartner for de tilknyttede kunder.

Du ønsker at arbejde som patentkonsulent, varemærkejurist eller IPR-koordinator. Din baggrund kan være en erhvervssproglig uddannelse, eller du er måske ingeniør, naturvidenskabelig kandidat eller jurist.

 

 

Ledige stillinger

Vil du være vores nye specialist i varemærker?

Brænder du for at beskytte virksomheders immaterielle rettigheder? Vil du bidrage til væksten i vores afdeling i København? Så vil vi meget gerne modtage din ansøgning til en spændende stilling.   Patrade er et af landets førende IP-konsulenthuse. Vi er 70 medarbejdere i vores afdelinger i Aarhus, Aalborg og København. Virksomheden er efter et generationsskifte […]

Se alle ledige stillinger