Skip to main content

Advokat eller fuldmægtig til Patrade Aalborg

Brænder du for at beskytte brands og immaterielle rettigheder? Vil du være en del af et IP-konsulenthus i fremgang? Så vil vi meget gerne modtage din ansøgning til en spændende stilling.

Publiceret 13. marts 2023

Vi er et af landets største IP-konsulenthuse med afdelinger i Aarhus, Aalborg og København. Vi er sat i verden for at sikre virksomheders konkurrenceevne ved at beskytte deres IP bedst muligt, for som vi siger: "Store ideer fortjener utrættelig beskyttelse".

Vores kerneydelse er rådgivning om patenter, varemærker og design, og vi arbejder med alle aspekter indenfor immaterialretten, ligesom vi også arbejder med markedsføringsret og ophavsret.

Det skal kunne betale sig at investere i udvikling af nye produkter, teknologier, branding og markedsføring. I vores optik er arbejdet med IP noget af det vigtigste i verden og vi sætter en ære i at rådgive vores kunder bedst muligt fra den første spæde idé til den endelige løsning. Hvis du også synes, at det er et godt formål, der kan give mening for dig, så skulle du tage at søge et job hos os. Lige nu søger vi en advokat eller erfaren fuldmægtig (2. eller 3. års) til vores kontor i Aalborg.

Med reference til partner Charlotte Rask Boddum får du ansvar for rådgivning af vores eksisterende kunder og for at bidrage til at skaffe nye kunder. Vores kunder er både små og store virksomheder, og vi henvender os til flere forskellige brancher. Vi rådgiver om IP-strategi og vi beskytter flere kendte brands, bl.a. gennem stiftelse, beskyttelse og håndhævelse af immaterielle rettigheder. Vi er desuden markedsledende i Danmark indenfor det hastigt voksende område online brand protection.

Hvem er vi?
Vi er i øjeblikket 27 personer i vores team i Aalborg. Dine måske kommende nye kolleger er alle specialister i IP og der er både advokater, jurister og patentkonsulenter. Det er også på kontoret i Aalborg, du finder vores specialistteam i online brand protection. Vi er en attraktiv arbejdsplads, der er kendte i branchen for at tilbyde en god work-life balance. Vi har til huse i E-huset på Østre Havnepromenade.

Hvem er du?

  • Cand. jur. eller Cand. merc. jur.
  • Erfaring med IP er nødvendigt, du skal have erfaring med immaterialret og markedsret
  • Du sidder i en stilling som advokat eller fuldmægtig i advokat/IP-hus, eller inhouse i industrien
  • Du er vant til at arbejde med IP-porteføljer
  • Du er struktureret
  • Du har en opsøgende natur og salgserfaring
  • Du trives med kundekontakt og har god forretningsforståelse

Det praktiske
Hvis du kan se dig selv i stillingen, så send ansøgning og CV til: job@patrade.dk skriv: Advokatfuldmægtig/jurist Aalborg i emnefeltet. Stillingen ønskes besat den 1. august 2023, og vi skal have din ansøgning senest den 28. april.

Du er velkommen til at kontakte partner Charlotte Rask Boddum på telefon +45 2895 8550, eller advokatfuldmægtig Sabrina Uhrenholt på tlf. +45 2029 7830, hvis du har spørgsmål til stillingen.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Om Patrade (PAtentTRAdemarkDEsign)
Vi er et af landets førende full-service IP-konsulenthuse og rådgiver inden for alle områder af immaterialretten fra strategiske overvejelser til registrering og håndhævelse af rettigheder for patenter, varemærker og design på det fysiske og det digitale marked, nationalt og internationalt. Vi har cirka 70 medarbejdere og afdelinger i Aarhus (hovedkontor), Aalborg og København. Virksomheden udgøres af Patrade A/S og Patrade Legal advokatanpartsselskab.

Partner, European Trademark & Design Attorney

Charlotte Rask Boddum

T +45 8930 9793 · M +45 2895 8550 · crb@patrade-legal.dk

Advokatfuldmægtig, Brand Protection Specialist

Sabrina Uhrenholt

T +45 8930 9786 · M +45 2029 7830 · suh@patrade.dk