Skip to main content

Bliv vores nye studentermedhjælpere

Vores patentafdeling i Aarhus, som består af patentkonsulenter, koordinatorer (paralegals) og European Patent Attorneys, har susende travlt og vi mangler hjælp til håndteringen af administrative opgaver inden for patentområdet. Lige nu søger vi hele 2 sproghajer med sans for detaljen.

Dine opgaver

Som studentermedhjælper i vores patentafdeling består dine opgaver bl.a. af at hjælpe kollegerne i teamet med:

  • Administration og behandling af patentansøgninger
  • Korrespondance med kunder, udenlandske agenter og myndigheder
  • Oversættelse og korrekturlæsning
  • Diverse ad hoc-opgaver

Din profil

  • Du er stud.ling.merc i engelsk erhvervssprog, BA i International virksomhedskommunikation eller tilsvarende
  • Du har stærke kompetencer inden for kommunikation og sprog. Du mestrer engelsk og dansk på højt niveau og gerne andre sprog
  • Du arbejder selvstændigt, er pligtopfyldende og struktureret
  • Du er villig til at sætte dig ind i et krævende fagområde, herunder patentsystemet

Vi tilbyder

Du bliver en del af et dygtigt og uhøjtideligt team, hvor vi vægter samarbejde, sparring og effektiv sagsbehandling. På nuværende tidspunkt består teamet af 5 paralegals og 2 patent attorneys. Vi tilbyder fleksibilitet i forhold til arbejdstider og eksamensperioder. Vores kontor er midt i Aarhus i Ceresbyen. Vi er i alt cirka 40 personer på kontoret.

Det praktiske

Arbejdstiden forventes at være 10-15 timer om ugen. Tiltrædelse er hurtigst muligt, gerne til januar. Hvis du kan se dig selv som en af vores nye studentermedhjælpere, så send ansøgning og CV til job@patrade.dk. Skriv: Studentermedhjælper patent Aarhus i emnefeltet. Du er velkommen til at kontakte Lasse Rosenfeld Lauridsen på telefon 2148 3190, hvis du har spørgsmål.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Om Patrade

Vi er et af landets førende full-service IP-konsulenthuse og rådgiver inden for alle områder af immaterialretten fra strategiske overvejelser til registrering og håndhævelse af rettigheder for patenter, varemærker og design på det fysiske og det digitale marked, nationalt og internationalt. Vi har cirka 75 medarbejdere og afdelinger i Aarhus (hovedkontor), Aalborg og København. Virksomheden udgøres af Patrade A/S og Patrade Legal ApS.