Skip to main content

Paralegal til varemærker og design

Har du læst erhvervssprog? Drømmer du om at arbejde med varemærker og design? Om at have kontakt til kunder og samarbejdspartnere i hele verden? Så læs videre her; vi har et ledigt job Aarhus.

Vi er en rådgivningsvirksomhed inden for IP (Intellectual Property). Vores mission er at sikre virksomheders konkurrenceevne ved at beskytte deres IP bedst muligt. Kernen er patenter, varemærker og design, og vi rådgiver både startups, små virksomheder og helt store ofte internationale virksomheder.

Den nye paralegal bliver en del af vores juridiske team i Aarhus, som består af 11 personer: Advokater, fuldmægtige, European Trademark & Design Attorneys, og studentermedhjælpere. Teamet arbejder med flere kendte brands i forskellige brancher.

Arbejdsopgaver

Kerneopgaven er IP-administration, hvor du supporterer advokater og fuldmægtige, men også selv er i direkte kontakt med kunder og samarbejdspartnere. Mere specifikt er opgaverne:

  • Porteføljestyring (varemærke- og designrettigheder)
  • Indlevering af varemærke- og designansøgninger, herunder korrespondance med myndigheder og agenter i hele verden
  • Håndtering af frister, fornyelser, overvågninger og anden administrativ sagsbehandling i relation til immaterielle rettigheder
  • Daglig kundekontakt
  • Evt. assistance ved retssagsbehandling, kontrakter, oversættelser og andet juridisk arbejde.

Du kan forvente en grundig oplæring i jobbet, naturligvis afstemt efter dit aktuelle erfaringsniveau.

Hvis du er i gang med efteruddannelsen QTMA (Qualified Trademark Administrator) får du mulighed for at gøre den færdig, og er du ikke i gang, vil du få muligheden, ligesom der også er andre efteruddannelsestilbud.

Du får reference til advokat (H) og partner Eva Nødskov Aaen, en af Danmarks førende eksperter på IP-området.

Kompetencer

Vi forestiller os en kandidat med nogle års erfaring eller en nyuddannet med interesse for området og lyst til at lære mere.

Følgende uddannelser er relevante: Cand.ling.merc., cand.mag., BA international virksomhedskommunikation eller advokatsekretær.

Vi søger en dygtig kommunikator (dansk og engelsk). Derudover er det vigtigt at være systematisk og struktureret med fokus på deadlines i forbindelse med sagsbehandlingen.

Og så det vigtigste: Gode samarbejdsevner og lysten til at indgå i et velfungerende team, med en uformel omgangstone, og med flere sociale arrangementer, både i teamet og med resten af huset.

Det praktiske

Der er tale om en fuldtidsstilling, men vi er åbne overfor ønsker om nedsat tid. Du tilbydes god løn og fleksible arbejdsvilkår. Vores kontor i Aarhus er i Ceresbyen, hvor vi er cirka 40 personer. Foruden det juridiske team, som du bliver en del af, finder du også vores patentteam, marketing, økonomi og it.

Stillingen er ledig 1. august, hvor vores nuværende kollega stopper. Vi vil gerne have stillingen besat hurtigst muligt og senest 1. september, så vi behandler ansøgninger løbende.

Du er velkommen til at kontakte Eva Nødskov Aaen på telefon +45 2859 1950, hvis du har spørgsmål til stillingen.

Hvis du kan se dig selv i stillingen, så send ansøgning og CV til: job@patrade.dk skriv: Paralegal Aarhus i emnefeltet.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Om Patrade (PAtentTRAdemarkDEsign)

Vi er et af landets førende full-service IP-konsulenthuse og rådgiver inden for alle områder af immaterialretten fra strategiske overvejelser til registrering og håndhævelse af rettigheder for patenter, varemærker og design på det fysiske og det digitale marked, nationalt og internationalt. Vi har cirka 75 medarbejdere og afdelinger i Aarhus (hovedkontor), Aalborg og København. Virksomheden udgøres af Patrade A/S og Patrade Legal advokatanpartsselskab.

Eva kan fortælle dig mere om stillingen