En retssag vil for mange være sidste udvej. Forud har der været korrespondancer, mæglinger eller måske endda fogedforbud. Men når der ingen løsning kommer, og det ender i en retssag, er det helt afgørende at have en advokat, som kender sit stof til fingerspidserne – og som har adgang til vigtig viden om jer og jeres forretningsområde. For i en situation hvor en anden krænker f.eks. jeres patent på en opfindelse, kan det være altafgørende, at jeres advokat ikke alene er specialiseret i IPR-jura, men også sidder side om side med nogle af de mest patentfagkyndige folk i landet. Patentkonsulenternes viden om jeres opfindelse og virksomhedsområde er et nødvendigt supplement til advokatens juridiske ekspertise – og øger jeres chancer i retten.

Tidligere har kun advokater været fritaget for pligt til at vidne mod egne klienter. Men siden juli 2018 gælder det også for patentrådgivere. Det betyder, at I nu kan drøfte vigtige, fortrolige oplysninger med jeres patentrådgivere og bruge deres viden til at sikre jer den bedst mulige position i en retssag – uden at de senere kan blive tvunget til at vidne og udlevere deres viden om jeres forretningshemmeligheder. Patrade er et full-service konsulenthus med både patentkonsulenter og advokater.

I retssager giver det os mulighed for at tilbyde vores kunder et helt unikt samarbejde om viden og erfaring imellem vores afdelinger. Og det kommer vores kunder til gavn. Jo mere ekspertise samlet under samme tag, jo bedre chancer, større udbytte og lavere omkostninger for jer!

Hos Patrade har vi et omfangsrigt antal kompetencer samlet samme sted. Vores patentkonsulenter har specialer, der strækker sig fra kemi, fysik, mekanik og elektronik i den traditionelle ende og til nanoteknologi, software, luftfartsteknologi og miljø i den anden ende. Det betyder, at når vores dygtige advokater går i retten for at forsvare vores kunders rettigheder, så gør de det ikke alene med al deres viden og erfaring om retshåndhævelse af rettigheder – de gør det med et team i ryggen, som har et indgående kendskab til vores kunders forretningsområde.