Skip to main content
Charlotte Rask Boddum

Charlotte Rask Boddum

Partner, European Trademark & Design Attorney

Østre Havnepromenade 26, 2., 9000 Aalborg, Danmark

Charlotte er lidt af en sværvægter inden for rådgivning om IP, som hun har arbejdet med i over 30 år. Hun er IP-ansvarlig for nogle af Danmarks største virksomheder, hvor hun er en del af det strategiske og kommercielle arbejde med IP. Charlotte rådgiver og bistår virksomheder i forbindelse med etablering og håndhævelse af varemærke- og designrettigheder samt domænenavne.

De seneste år har hun desuden specialiseret sig inden for online håndhævelse af immaterielle rettigheder et område, som er blevet en mærkesag for hende, og hun bistår danske såvel som udenlandske virksomheder med det stadig voksende problem.

Charlotte leder til dagligt vores kontor i Aalborg.

Charlotte er erhvervsjurist fra Aalborg Universitet, og har en master i europæisk immaterialret fra Stockholms Universitet. Desuden har hun en MBA fra Aalborg Universitet.

Hun er kvalificeret europæisk varemærke- og designjurist, og er adskillige år i træk, blevet kåret som International IP Star af det uvildige tidsskrift Managing Intellectual Property, ligesom Charlotte også er på World Trademark Reviews (WTR1000) liste over Top TM Professionals i hele verden.

Sidst, men ikke mindst, er Charlotte udpeget som medlem af INTAs 'Brands and Innovation Committee'.