Skip to main content
Mikkel Kleis

Mikkel Kleis

Partner, Advokat (H)

Ceresbyen 75, 6., 8000 Aarhus C, Danmark

Mikkel er specialiseret inden for immaterialret og relaterede områder som konkurrenceret, markedsføringsret og persondataret, hvortil Mikkel er CIPP/E (certified information privacy professional/Europe) - en certificering som dokumenterer, at han kan rådgive om persondataret på et højt fagligt niveau.

Derudover rådgiver Mikkel om etablering, håndtering og udnyttelse af IP-rettigheder, herunder registrering af rettigheder, IP-strategi og udarbejdelse af kontrakter såsom licensaftaler. Han har desuden en bred erfaring i at yde rådgivning om de juridiske grænser for god markedsføringsskik.

Mikkel assisterer sine klienter med at håndhæve deres varemærke-, patent-, design- og ophavsrettigheder. Han har erfaring med retssager og har møderet for Højesteret. Desuden har Mikkel repræsenteret flere virksomheder i tvister om domænenavne for Klagenævnet for Domænenavne. Sidst, men ikke mindst, har han European Patent Litigation Certificate (EPLC) og har således også møderet for Unified Patent Court (UPC).

Han er desuden medlem af bestyrelsen i ADIPA (Association of Danish Intellectual Property Attorneys).

Mikkel er cand.jur. fra Aarhus Universitet.