Skip to main content
Nanna Meyland Nicolaisen

Nanna Meyland Nicolaisen

Partner, European Patent Attorney

Kay Fiskers Plads 9, 4., 2300 København S, Danmark

Nanna har stor forretningsforståelse og praktisk erfaring med at sikre sammenhæng mellem forretningsstrategier og strategier for patenter. Nanna rådgiver om forretningshemmeligheder, konkurrentovervågning og -analyse, patentlandskaber, IP-management og support til forretningsudvikling, hvor hun bidrager med indsigter og værktøjer fra et patent-perspektiv.

Hun har arbejdet med IP i mere end 13 år. Først som konsulent i et par danske rådgivningsvirksomheder, hvor hun rådgav både små og store virksomheder inden for forskellige tekniske områder. Nanna har blandt andet arbejdet med områder relateret til fysik, mekaniske enheder og computer-implementerede opfindelser.

Nanna har gennem sin karriere opnået stor ekspertise inden for IP, for eksempel med udarbejdelse af patentansøgninger og arbejdet frem imod udstedelsen af disse i flere jurisdiktioner, opfinders ret til kompensation forskellige steder i verden, Freedom to Operate-analyser samt patentperspektiver ved due dilligence og udviklings- og samarbejdsaftaler.

Lige inden Nanna kom til os, arbejdede hun i industrien i virksomheder med udvikling inden for katalysatorer, metalurgi, materialer, procesteknologi, miljømæssige spørgsmål og 3D print.

Nanna har en kandidatgrad i fysik fra Københavns Universitet, hvorfra hun også har en PhD med speciale i fysisk kemi.