Skip to main content
Solveig Sturlaugsdottir

Solveig Sturlaugsdottir

European Patent Attorney

Kay Fiskers Plads 9, 4., 2300 København S, Danmark

Solveig er en af vores erfarne European Patent Attorneys. Hun har arbejdet med patenter i næsten 20 år hos bl.a. LM Windpower, Rockwool, Novo Nordisk og Coloplast.

Hendes primære arbejdsopgaver er IP-strategi, konkurrentanalyse og- overvågning og forretningshemmeligheder og vejledning og support omkring due diligence processer og udviklings- og samarbejdsaftaler. Solveig arbejder også med patentansøgninger og retshåndhævelse både nationalt og internationalt, samt indsigelsessager ved EPO, freedom to operate analyser, udarbejdelse af konkurrentanalyser og patenterbarhedsvurderinger.

Hun har en bachelorgrad i biokemi fra Islands Universitet og en kandidatgrad i kemi fra DTU. I 2013 bestod hun uddannelsen som EPA ved Center for International Property Studies, Strasbourg Universitet.

Selv om Solveig har kemisk/biokemisk baggrund har hun en bred teknisk forståelse og har arbejdet med IP inden for mange teknologier: Biokemi/bioteknologi, lægemidler, produktion og design af medicinsk udstyr, membraner og filtreringsteknologi, produktionslinjer, varmevekslere, ovne, centrifuger, generel mekanik og vindenergi.