Skip to main content
Steffen Humlegaard-Skaaning

Steffen Humlegaard-Skaaning

European Patent Attorney

Ceresbyen 75, 6., 8000 Aarhus C, Danmark

Steffen har et særligt blødt punkt for iværksættere, og det er vigtigt for ham, at iværksættere og start-ups implementerer en IP-strategi i deres forretningsplan, fordi det er så afgørende for deres konkurrenceevne. Steffen har arbejdet med IP i snart 20 år og han sikrer gennem en skræddersyet IP-strategi tilpasset den enkelte kunde, at vores kunder altid har den bedst mulige beskyttelse af deres IP.

Udover strategi, så omfatter Steffens opgaver også udarbejdelse af patentansøgninger og retshåndhævelse både nationalt og internationalt. Derudover arbejder han med krænkelsesvurderinger, IP-strategier, IP-administration, indsigelsessager ved EPO, freedom-to-operate-analyser og patenterbarhedsvurderinger.

Steffen er uddannet elektronikingeniør fra Odense Teknikum (i dag Det tekniske Fakultet), hvor hans speciale var svagstrøm. I forbindelse med sit arbejde som intern og ekstern patentkonsulent har Steffen desuden specialiseret sig i vindenergi, lige som han også har arbejdet inden for robot- og softwareområdet.