Skip to main content
Xiangwei Meng

Xiangwei Meng

Paralegal

Kay Fiskers Plads 9, 4., 2300 København S, Danmark

Xiangwei holder i øjeblikket barselsorlov.

Xiangweis arbejder med en bred pallette af opgaver: EP-validering, indlevering og sagsbehandling af europæiske patentansøgninger, videreførelse i den danske nationale fase fra PCT, bistand til vores juridiske afdeling i sager, der vedrører det kinesiske/asiatiske marked (vejledning/undersøgelse/oversættelse), tilbud/svar på generelle patentforespørgsler fra klienter globalt og forretningsudvikling med udenlandske agenter. Hun hjælper også med styring af internt patentworkflow.

Før Xiangwei kom til os, arbejdede hun i et af Kinas mest anerkendte IP-advokatfirmaer som patentadministrator med fokus på sagsbehandling af kinesiske patentansøgninger. Derefter blev hun ansat hos Danfoss og arbejdede som IP-administrator.

Xiangwei er født og opvokset i Beijing og taler mandarin-kinesisk og flydende engelsk. Hun er også i fuld gang med at lære dansk og forstår det meste.

Xiangwei er bachelor i forretningsadministration fra Capital University of Economics and Business i Beijing og har desuden læst engelsk litteratur ved University of California, San Diego. Xiangwei bestod det videregående kursus for patentadministratorer (QIPA II) i 2019.