Skip to main content

Nyhed · 11.05.2022

Mød to stjerner

Du behøver ikke vente med kikkerten til det bliver mørkt, for at se på stjerner. Der er to lige her.

Mød vores IP Stars

Eva Nødskov Aaen er advokat med møderet for Højesteret, og partner i Patrade. Hun er specialistforfatter til patentloven, markedsføringsloven, lov om opfindelser ved offentlige forskningsinstitutioner, lov om kollektiv forvaltning af ophavsret i Karnovs Lovsamling og forfatter til en lang række artikler i juridiske tidsskrifter.

Hun er beskikket censor på jurauddannelsen, og har gennem flere år undervist i markedsret på kandidatuddannelsen på jurastudiet og underviser nu på advokatefteruddannelseskurser i immaterialret og markedsføringsret.

Eva er medlem af Ankenævnet for Patenter og Varemærker, har en Ph.d. i ophavsret, og leder til daglig vores juridiske afdeling i Aarhus.

Charlotte Rask Boddum er lidt af en sværvægter inden for rådgivning om IP, som hun har arbejdet med i over 30 år. Hun er IP-ansvarlig for nogle af Danmarks største virksomheder, hvor hun er en del af det strategiske og kommercielle arbejde med IP. Charlotte rådgiver og bistår virksomheder i forbindelse med etablering og håndhævelse af varemærke- og designrettigheder samt domænenavne. De seneste år har hun desuden specialiseret sig inden for online håndhævelse af immaterielle rettigheder – et område, som er blevet en mærkesag for hende, og hun bistår danske såvel som udenlandske virksomheder med det stadig voksende problem.

Charlotte har en master i europæisk immaterialret fra Stockholms Universitet og er kvalificeret europæisk varemærke- og designjurist. Hun leder til daglig vores kontor i Aalborg.

Eva og Charlotte er, igen i år, på listen over IP Stars, der udgives af det uvildige tidsskrift Managing Intellectual Property.

Partner, European Trademark & Design Attorney

Charlotte Rask Boddum

T +45 8930 9793 · M +45 2895 8550 · crb@patrade-legal.dk

Fakta

IP Stars samler hvert år listen Trademark Stars. En Trademark Star er en erfaren senior IP-udøver fra et privat bureau, som regel en partner, der er blevet anbefalet af fagfæller og eller klienter eller nogen der har indflydelse på virksomhedens succes.