Skip to main content

Nyhed · 02.05.2023

Ny nominering: ’Practitioner of the Year’ (Patent & Trademark Attorney Firms)

Vi er lige dele stolte og ydmyge over at se vores egen Eva Nødskov Aaen blandt de nominerede på shortlisten til de årlige ’Managing IP Awards’.

Eva er advokat (H) og medstifter af vores juridiske selskab Patrade Legal Advokatanpartsselskab, samt mangeårig partner i Patrade.

Eva Nødskov Aaen er nomineret til Practioner of the Year

Hun er uddannet cand.jur. fra Aarhus Universitet og har desuden en PhD i ophavsret. Hun færdes stadig på universitetet, hvor hun underviser kommende jurister og er beskikket censor.

Eva er også specialistforfatter til flere love bl.a. patentloven og markedsføringsloven. Sidst, men ikke mindst, er hun en populær oplægsholder, når der efterspørges viden og indsigt i IP, IPR og markedsføringsret.

Til daglig finder du Eva på vores kontor i Aarhus, når hun altså ikke er på farten hos vores kunder i hele landet, eller deltager i diverse internationale fora. Eva rådgiver om IP-strategi, porteføljehåndtering og håndhævelse af immaterielle rettigheder.

Alt i alt overdriver vi ikke, når vi siger at Eva er en af landets absolutte sværvægtere indenfor IP. Hun har beskæftiget sig med feltet i langt mere end de 10.000 timer, som det tager at mestre noget til perfektion.  

Stort tillykke med nomineringen til ’Practitioner of the Year’ (Patent & Trademark Attorney Firms).

Den endelige vinder af kategorien afsløres den 21. juni.

Se hele Evas profil
Udfyld formularen og lad os kontakte dig

Patrade A/S er dataansvarlig og behandler dine personoplysninger fortroligt og alene for at behandle og besvare din henvendelse via telefon eller e-mail. Hvis henvendelsen besvares af en medarbejder fra Patrade Legal Advokatanpartsselskab, hvilket vil blive oplyst eller fremgå af e-mailautosignaturen, er dette selskab imidlertid dataansvarlig. Læs mere i vores privatlivspolitik, herunder hvordan du udøver dine rettigheder, eksempelvis retten til indsigt.

Se kundecases