Skip to main content

Nyhed · 04.05.2022

Patrade henter erfaren profil til posten som CFO

IP-konsulenthuset er godt i gang med at implementere en ambitiøs strategi og kan med ansættelsen af Christian Adriansen yderligere accelerere udviklingen.

Pressemeddelelse

Christian Adriansen, 51 år, tiltrådte den 2. maj og har sin base på Patrades hovedkontor i Aarhus, hvor han er en del af ledelsen.

”Med Christian på holdet har vi styrket vores lederteam, og kan sikre yderligere fremdrift i eksekveringen af vores strategi. Christian har den erfaring, der skal til for at løfte og udvikle vores økonomifunktion og sikre, at vi har det rigtige beslutningsgrundlag i hverdagen. Jeg glæder mig personligt meget til samarbejdet,” siger CEO Annette Bach.

Christian er kandidat i matematisk planlægning fra Aarhus Universitet og har siden færdiggørelsen af uddannelsen haft en flot karriere indenfor økonomi.

Den røde tråd i karrieren har været koncernansættelser i forskellige økonomifunktioner hos store danske virksomheder som COWI, Vestas og LEGO. Efter mange år i de store virksomheder valgte han at skifte til STORM Advokatfirma, hvor han har været de sidste 4 år.  

”Efter mange år i store koncerner, hvor jeg var i rådgivende specialistroller, valgte jeg at skifte til en SMV bl.a. for at få et bredere ansvarsområde, og det viste sig at passe mig rigtig godt,” siger Christian Adriansen og uddyber:

”I de store koncerner har jeg opbygget en stor værktøjskasse og høstet værdifulde erfaringer, som jeg ser frem til at bringe i spil nu hos Patrade. Jeg har taget jobbet, fordi jeg er motiveret af den strategi og de ambitioner, jeg mærker hos Patrade. Jeg glæder mig til at bruge min viden og bidrage til at udvikle virksomheden yderligere, bl.a. gennem en skarp intern rapportering, som bliver noget af det første, jeg tager fat på”.

Christian bor i Randers sammen med sin hustru og deres tre sønner.

Yderligere information

  • CEO Annette Bach, tlf. +45 5144 0651.

PR-foto – Fotograf Louise Dybbro

Christian Adriansen er ny CFO hos Patrade.

Om Patrade (PAtentTRAdemarkDEsign)
Patrade er et af landets førende full-service IP-konsulenthuse. Patrades European Patent Attorneys, patentkonsulenter, advokater og jurister rådgiver inden for alle områder af IP og immaterialret fra strategiske overvejelser til registrering og håndhævelse af immaterielle rettigheder som patenter, varemærker og design. Patrade har godt 70 medarbejdere og afdelinger i Aarhus (hovedkontor), Aalborg og København. Virksomheden udgøres af Patrade A/S og Patrade Legal Advokatanpartsselskab.