Skip to main content

Nyhed · 22.10.2021

Patrade partnere valgt til internationale ekspertudvalg

Blandt mere end 3.900 ansøgere er Eva Nødskov Aaen og Charlotte Rask Boddum udpeget som medlemmer af to komitéer i INTA (International Trademark Association). Dermed bekræftes deres status som absolutte sværvægtere inden for IP og særligt varemærker.

Medlemmerne af INTA er både virksomheder (brand owners) og rådgivere inden for IP, således er Patrade som virksomhed også medlem. Komitéerne er ekspertudvalg, der blandt andet udarbejder guidelines, politikker og best practice til glæde for alle medlemmer.

”Det er utrolig værdifuldt både for os og vores kunder, at vi er med i det internationale arbejde. Stort set alle vores kunder er aktive på mange eksportmarkeder og det er afgørende for vores rådgivning, at vi hele tiden er på forkant med udviklingen i den internationale praksis på området,” fortæller partner og advokat (H) Eva Nødskov Aaen. Hun tilføjer:

”Det højner vores faglighed, at vi får sparring med internationale brand owners og andre IP-specialister, og det er derfor vi gerne bidrager til arbejdet med f.eks. at udarbejde rapporter om de nyeste globale tendenser”.

Også partner og European Trademark & Design Attorney, Charlotte Rask Boddum er begejstret for det nye hverv.

”Jeg varetager sammen med resten af vores specialistteam hos Patrade beskyttelse af brands online og derfor er jeg særligt glad for den komité, jeg er kommet med i denne gang, for der skal vi netop udarbejde politikker mm for, hvordan man bedst beskytter brands online. Online brand protection er en af vores hurtigst voksende services lige nu, vores kunder har et stort behov for eksperthjælp på det område, vi oplever stigende efterspørgsel på både beskyttelse og håndhævelse af varemærkerettigheder online,” siger Charlotte.

Charlotte er udpeget til Internet Committee, der – som navnet antyder – skal arbejde med emner relateret til brands og varemærkebeskyttelse online. Temaet er højaktuelt, da der de senere år desværre har været en øget forekomst af kopivarer på internettet.

Eva er udpeget til Emerging Issues Committee, der beskæftiger sig med de helt nye ting og tendenser, der dukker op inden for varemærker, f.eks. har lydmærker været et tema, der tidligere er blevet behandlet i den gruppe, og noget af det seneste har været beskyttelsen af IP inden for kunstig intelligens.

International Trademark Association (INTA)