Skip to main content

Nyhed · 02.03.2022

Seminar: Styrk forretningen med IP

Virksomheder der har styr på IP (Intellectual Property) performer bedre end andre virksomheder. Det viser talrige undersøgelser.

Men hvad skal der til for at få styr på IP og hvordan bruges det som kommerciel løftestang? Det får du svaret på i tre spændende lectures hos Patrade i Aalborg den 26. april 2022.

Glæd dig til at møde Jimmy Olsen, CEO i PanzerGlass A/S, en virksomhed, hvor IP er en af forklaringerne på virksomhedens succes.

Du får også fornøjelsen af advokat og partner Nick Lissner, der foruden at have repræsenteret netop PanzerGlass A/S i flere retssager, har oparbejdet ekspertviden om IP i et kommercielt perspektiv. Nick kommer bl.a. ind på betydningen af at tænke IP ind tidligt i processen og hvordan det kan bruges i en palisadestrategi.

Sidst, men ikke mindst, møder du partner og European Patent Attorney Nina Skivesen, der vil introducere dig for enhedspatentet og UPC (Unified Patent Court) med fokus på, hvilken betydning det vil få for danske virksomheders innovationskraft og konkurrenceevne. Nina kommer bl.a. ind på, hvordan freedom-to-operate analyse og patentovervågning kan bruges til konkurrent- og markedsanalyse.

Tid og sted:

Tirsdag den 26. april, 13.30 – 17.30

E-huset, Østre Havnepromenade 26, 9000 Aalborg

Se hele programmet og tilmeld dig