Skip to main content

Nyhed · 08.09.2021

Mød os på Technomania i Herning

Onsdag den 6. og torsdag den 7. oktober 2021 slår den danske ingeniørforening IDA, dørene op til årets største teknologievent Technomania. Og vi er selvfølgelig på plads.

Vi kan endelig komme ud og møde nye mennesker, opleve nyskabende teknologi og diskutere innovation med kolleger i andre virksomheder og brancher – vi glæder os! Technomania der er en del af hi Tech & Industry Scandinavia i Messecenter Herning, fylder hele Hal F. Det vil sige 3.500 m2 til oplevelser om alt indenfor bæredygtig industri, teknologi, ledelse og startup.

Find os på Stand F0563 og deltag i konkurrencen om 5 timers rådgivning eller opgave udført af en af vores dygtige medarbejdere.

Vi brænder for at hjælpe virksomheder videre med deres gode ideer, hvad enten det er nye teknologier, varemærker, design – kort sagt alt inden for IP. Det er godt at tænke IP ind allerede tidligt i udviklingsprocessen, f.eks. undersøge, om andre har fået samme gode idé, om det er muligt at beskytte ideen med enten et patent, en varemærke- eller designregistrering. Hvad der er det bedste, afhænger af flere ting, men uanset hvad, kan det betale sig at få en beskyttelse, det styrker konkurrenceevnen.

For at komme ind på messen skal du have registreret dig på forhånd. Det gør du nemt på hi Tech & Industrys egen tilmeldingsside hvor du samtidig sparer de 100 kroner billetten ellers koster ved at bruge koden hi-20414.

Technomania danner også ramme om 32 talks fordelt på fire scener. I 2019 besøgte 20.453 personer og 7.195 virksomheder hi Tech & Industry Scandinavia så der vil være rig mulighed for at hente inspiration og møde nye mennesker.

Vores mand i marketing står parat hvis du har spørgsmål til tilmelding, vores deltagelse eller noget tredje. Kontakt Jonas her.