Skip to main content

Rest assured. When it’s your business, we take it personally.

Rest assured. 
When it’s your 
business, we take 
it personally.

Tillad os at præsentere os selv

Verden er et globalt slaraffenland, hvor brands og virksomheder kan drive god forretning på kreativitet og innovation. Og vi innoverer som aldrig før. Imidlertid lurer konkurrenter og kopister lige rundt om hjørnet og truer originalernes konkurrencevene. Det kalder på et særligt fokus og en særlig beskyttelse. Et fokus på potentielle krænkelser. Et fokus på at beskytte virksomheders IP. Ingen ved hvad fremtiden bringer, men vi ved, at vi kan beskytte den.

Vi giver brands og virksomheder vores udelte opmærksomhed for at sikre jeres konkurrenceevne. Vi kæmper naturligvis for at opretholde lov og ret i et juridisk øjemed. Men vi går også til kamp mod etiske adfærdsprincipper. For os er respekt lig med en stærk karakter, som i sidste ende demonstrerer forskellen på selvtillid og arrogance – vi finder sidstnævnte utroværdigt og næppe et karaktertræk, vores kunder vil stole på.

Og netop tillid er altafgørende. Når den er gensidig, så lærer vi jer godt at kende. Og fordi vi kender jer og jeres forretning i dybden, så kan vi altid spotte jeres behov og henlede jeres opmærksomhed derpå. Vi mener nemlig, at IP skal være i trygge hænder. Og når det kommer til jeres forretning, så tager vi det altid personligt.  

Kontakt
Ups, modulet mangler nogle indstillinger.

Mere om Patrade

Udfyld formularen og lad os kontakte dig

Patrade A/S er dataansvarlig og behandler dine personoplysninger fortroligt og alene for at behandle og besvare din henvendelse via telefon eller e-mail. Hvis henvendelsen besvares af en medarbejder fra Patrade Legal Advokatanpartsselskab, hvilket vil blive oplyst eller fremgå af e-mailautosignaturen, er dette selskab imidlertid dataansvarlig. Læs mere i vores privatlivspolitik, herunder hvordan du udøver dine rettigheder, eksempelvis retten til indsigt.