Skip to main content

Bare rolig. Når det handler om din forretning, så tager vi det personligt

Bare rolig. 
Når det handler om 
din forretning, 
så tager vi det 
personligt

Vores formål tager afsæt i vores mission: Ved at beskytte IP, sørger vi for at innovation kan betale sig.

Patrades mission

Ved at beskytte IP, sørger vi for at innovation kan betale sig.

Det betyder, at vi er her for at sikre virksomheders konkurrenceevne ved at beskytte deres IP (Intellectual Property) bedst muligt, hvad enten det handler om opfindelser, brands, produkter eller forretningshemmeligheder.

Vi arbejder ud fra en grundholdning om at det skal kunne betale sig for virksomheder at investere i udvikling af nye produkter, teknologier, branding og markedsføring. Derfor synes vi, at arbejdet med IP og IPR (immaterielle rettigheder) er både givende og vigtigt.

Innovation og konkurrenceevne

Verden er et globalt slaraffenland, hvor brands og virksomheder kan drive god forretning på kreativitet og innovation. Og vi innoverer som aldrig før. Imidlertid lurer konkurrenter og kopister lige rundt om hjørnet og truer originalernes konkurrenceevne. Det kalder på et særligt fokus og en særlig beskyttelse. Et fokus på potentielle krænkelser. Et fokus på at beskytte virksomheders IP. Ingen ved hvad fremtiden bringer, men vi ved, at vi kan beskytte den.

Vi giver brands og virksomheder vores udelte opmærksomhed for at sikre jeres konkurrenceevne. Vi kæmper naturligvis for at opretholde lov og ret i et juridisk øjemed. Men vi går også til kamp mod etiske adfærdsprincipper. For os er respekt lig med en stærk karakter, som i sidste ende demonstrerer forskellen på selvtillid og arrogance – vi finder sidstnævnte utroværdigt og næppe et karaktertræk, vores kunder vil stole på.

Og netop tillid er altafgørende. Når den er gensidig, så lærer vi jer godt at kende. Og fordi vi kender jer og jeres forretning i dybden, så kan vi altid spotte jeres behov og henlede jeres opmærksomhed derpå. Vi mener nemlig, at IP skal være i trygge hænder. Og når det kommer til jeres forretning, så tager vi det altid personligt.  

Kontakt

Mere om Patrade

Welcome to Patrade

Mød vores partnere

Partner, European Trademark & Design Attorney

Charlotte Rask Boddum

T +45 8930 9793 · M +45 2895 8550 · crb@patrade-legal.dk

Partner, European Patent Attorney

Jens Tellefsen

T +45 8930 9710 · M +45 2895 8551 · je@patrade.dk

Partner, European Patent Attorney

Lasse Rosenfeld Lauridsen

T +45 8930 9723 · M +45 2148 3190 · lrl@patrade.dk

Partner, European Patent Attorney

Nanna Meyland Nicolaisen

T +45 8730 8963 · M +45 2934 5064 · nan@patrade.dk

Partner, European Patent Attorney

Nina Skivesen

T +45 8930 9766 · M +45 2872 2147 · nsk@patrade.dk

Udfyld formularen og lad os kontakte dig

Patrade A/S er dataansvarlig og behandler dine personoplysninger fortroligt og alene for at behandle og besvare din henvendelse via telefon eller e-mail. Hvis henvendelsen besvares af en medarbejder fra Patrade Legal Advokatanpartsselskab, hvilket vil blive oplyst eller fremgå af e-mailautosignaturen, er dette selskab imidlertid dataansvarlig. Læs mere i vores privatlivspolitik, herunder hvordan du udøver dine rettigheder, eksempelvis retten til indsigt.