Partner hos Patrade udnævnt som medlem af Ankenævnet for Patenter og Varemærker

Eva Nødskov Aaen udnævnt som medlem af Ankenævnet for Patenter og Varemærker

Erhvervsminister Simon Kollerup har udnævnt Eva Nødskov Aaen, advokat (H) og partner hos Patrade, som medlem af Ankenævnet for Patenter og Varemærker. Udnævnelsen løber frem til 14. januar 2025.

Nævnet har i alt 11 medlemmer, som udpeges af Erhvervsministeren blandt et felt af indstillede kandidater.

”Jeg er beæret over, at ADIPA (brancheforening for rådgivere inden for immaterielle rettigheder) har valgt at indstille netop mig. Det en spændende faglig udfordring og jeg glæder mig til at forvalte det ansvar, der følger med min plads i nævnet”, siger Eva Nødskov Aaen, Advokat (H), partner i Patrade.

Ankenævnet behandler klager over afgørelser truffet af Patent- og Varemærkestyrelsen, typisk patent-, varemærke-, design- og brugsmodelsager. Ankenævnets kompetence omfatter både juridiske og skønsmæssige spørgsmål.

Eva Nødskov Aaen er cand.jur. og ph.d. i ophavsret. Hun har gennem sin lange karriere specialiseret sig i varemærke- og designbeskyttelse, ophavsret, krænkelsessager, retshåndhævelse, kontraktindgåelse samt markedsføringsret og er i dag en af de absolutte sværvægtere i branchen.

Hun har en række medlemskaber og tillidsposter, bl.a. er hun komitémedlem i INTA (International Trademark Association), ligesom hun for 6. år i træk er kåret som IP Star of Managing Intellectual Property, hvilket betyder, at hun også internationalt er en af de mest anerkendte rådgivere inden for immaterielle rettigheder.

Eva Nødskov Aaen er bosat i Aarhus, og ved siden af jobbet hos Patrade er hun tilknyttet Aarhus Universitet, som associate professor på jurauddannelsen.

Skriv et svar