Patrade A/S ansætter ny stærk marketingprofil

Patrade A/S ansætter ny stærk marketingprofil

Lisbeth Kempel er per 1. august ansat som marketingchef hos Patrade A/S.

Lisbeth Kempel er en erfaren marketingprofil, der kommer fra en stilling som marketingdirektør hos landets største erhvervsmægler Colliers. Lisbeth har en lang karriere inden for marketing og kommunikation bag sig, bl.a. var hun 7 år hos GTS-instituttet AgroTech. Desuden har hun 7 års bureauerfaring som kontaktchef hos et af landets førende bureauer Envision, samt flere års erfaring fra stillinger som product- og brand manager hos Lantmännen Unibake og Arla Foods.

Lisbeth Kempel har en HD i Afsætningsøkonomi fra Aarhus BSS, Aarhus Universitet, hvor hun desuden har en executive master i strategisk virksomhedskommunikation.

”Jeg er rigtig glad for at kunne præsentere Lisbeth Kempel som Patrades nye marketingchef. Hun er fagligt meget velfunderet inden for kernedisciplinerne i marketing, kommunikation og branding. Herudover har hun erfaring fra nøglepositioner i partnervirksomhed og fra anerkendt bureau. Det er vigtige ting at have med sig i det stykke arbejde, der nu venter Lisbeth sammen med resten af holdet i Patrade,” siger administrerende direktør Benny B. Laursen.

Skiftet på marketingområdet er en naturlig og vigtig udvikling efter at Patrade A/S netop har fastlagt en omfattende 3-års strategi, der lægger an til vækst og yderligere kommerciel udvikling af selskabet. Det sker i forlængelse af et generationsskifte og en omstrukturering af selskabet til en partnervirksomhed.

”Lisbeth vil fra sin første arbejdsdag hos Patrade blive involveret i planlægning og gennemførelse af flere vigtige strategiske udviklingsområder i tæt samarbejde med undertegnede,” siger Benny B. Laursen.

Lisbeth Kempel glæder sig til at komme i gang efter sommerferien.

”Jeg glæder mig vanvittigt meget til at bringe mine kompetencer i spil i en ambitiøs virksomhed, der bidrager til at beskytte virksomheders rettigheder og dermed deres forretning, det er et vigtigt og godt formål,” siger Lisbeth Kempel.

Lisbeth Kempel er 50 år og bor i Brabrand.

 

Mere information
Patrade A/S - Administrerende direktør Benny B. Laursen
Mail: bbl@patrade.dk | Telefon: 40 40 79 13

Skriv et svar