Patrade A/S har ansat ny administrerende direktør

Benny B. Laursen tiltrådte den 1. oktober 2019 som ny administrerende direktør for Patrade A/S.

Benny B. Laursen har senest arbejdet som administrerende direktør i 3½ år for Penta Advokater A/S i det sydjyske. Umiddelbart før var han 6 år i fiberbredbåndsselskabet Waoo! i Aarhus, først som Partner Management Direktør og senere som Markedsdirektør.

  • Bestyrelsen er yderst tilfreds med at kunne præsentere Benny B. Laursen som selskabets nye administrerende direktør, siger bestyrelsesformand Finn Kjærgaard. Benny har de seneste ca. 9½ år arbejdet i direktørroller i to forskellige partnerejede virksomheder, i to vidt forskellige brancher, og skabt flotte resultater. Han er derfor godt funderet i ledelsen af en partnerejet virksomhed som Patrade A/S med krævende ekspansionsplaner.

 

Direktørskiftet hos Patrade A/S kommer efter, at virksomheden de seneste par år har gennemført et vellykket generationsskifte samt en omstrukturering af virksomheden til en partnervirksomhed med den tidligere administrerende direktør, Annemarie Rasmussen, i spidsen.

 

  • Forandringsprocessen har været essentiel for Patrade A/S. Grundlaget for fremtidig vækst er nu tilvejebragt, og den rejse glæder vi os til, og her overlader Annemarie så depechen til Benny. Bestyrelsen er meget tilfreds med Annemaries vedholdende og kompetente indsats og resultatet af den samlede forandringsproces, udtrykker bestyrelsesformand Finn Kjærgaard.

Benny B. Laursen er allerede på vej i ’flyvehøjde’ i en virksomhed med et stort vækstpotentiale:

  • Jeg er meget glad for den tillid som bestyrelsen har vist mig og glæder mig meget til at tage aktiv del i en vækstrejse og sammen med alle medarbejdere, kapitalejere/partnere, bestyrelse og samarbejdspartnere at videreudvikle virksomheden til gavn for Patrades bestående og kommende kunder.

 

Om Patrade A/S

  • Patrade er et af landets førende full-service IPR-konsulenthuse (Intellectual Property Rights)
  • Beskæftiger ca. 70 højtuddannede og højtspecialiserede medarbejdere.
  • Patrade rådgiver inden for alle områder af IPR, fra strategiske overvejelser til registrering og håndhævelse af rettigheder på det fysiske og det digitale marked, nationalt og internationalt.
  • Patrade A/S har hovedsæde i Ceresbyen/Ceres Plaza, Aarhus med afdelinger i Aalborg og København.
  • Virksomheden udgøres af Patrade A/S og Patrade Legal ApS

Ved spørgsmål til pressemeddelelsen bedes du kontakte administrerende direktør Benny B. Laursen på mail: bbl@patrade.dk eller telefon: 40 40 79 13.