Skip to main content

Patrade Lectures Aarhus

Patrade Lectures
Aarhus

Ceresbyen 75, 7. Sal, 8000 Aarhus C

Immaterielle rettigheder som patenter, varemærker og designregistrering forbindes naturligvis med en beskyttelse, en eneret til virksomhedens IP (Intellectual Property). Men rettighederne kan mere end beskytte, de kan også hjælpe med at få forretningen det rigtige sted hen.

De kan nemlig bruges aktivt i virksomhedens kommunikation til at styrke omdømmet og kendskabet til produkter og brands. Hvordan de kan det, får du svaret på til vores lectures hos Patrade i Aarhus den 8. juni 2022. Her får du desuden helt eksklusivt indsigt i kopisagen Würtz vs Bitz, og du får indblik i, hvordan brands kan beskyttes mod kopier online.

Glæd dig til at møde grundlægger af Hydract A/S, Peter Espersen. Hydract har udviklet en patentbeskyttet greentechløsning, som gør produktionen hos drikkevareproducenter mere effektiv og bæredygtig. Virksomheden arbejder strategisk med patenter og blev sidste år børsnoteret og Peter Espersen vurderer at virksomhedens patent gav en helt afgørende troværdighed i forbindelse med børsnoteringen.

Fra Patrade får du oplæg fra advokat Eva Nødskov Aaen, brand protection specialist Sabrina Uhrenholt og European Patent Attorney Nina Skivesen.

Seminaret er pointgivende (3 kursuspoint) for advokater. Det koster ikke noget at deltage.

Tid og sted:

Onsdag den 8. juni, 13.30 – 17.30

Ceresbyen 75, 7. sal, 8000 Aarhus C

 

Dagens program:

Kl. 13.30 – 13.45 Velkomst og introduktion til dagen. Eva Nødskov Aaen, advokat (H).

Kl. 13.45 – 14.30 Patent som vækstskaber. Peter Espersen, CEO Hydract A/S.
Få indsigt i, hvordan Hydract bruger patenter til at opbygge troværdighed og til at distancere sig fra konkurrenterne. Hør også hvorfor og hvordan virksomheden bruger patenter som et aktiv i markedsføringen, allerede mens patentet er i ansøgningsfasen.

Kl. 14.30 – 15.00 Pause med forfriskninger

Kl. 15.00 – 15.30 Enhedspatentet – bedre beskyttelse og øget signalværdi? Nina Skivesen, European Patent Attorney.
Enhedspatentet forventes at træde i kraft i 2023. Hvad er det nye? Hvad betyder det for dig, som allerede har et eller flere patenter? Og for dig, der skal søge eller er i proces med at søge? Få overblik og svar i dette oplæg.

Kl. 15.30 – 15.45 Kort pause

Kl. 15.45 – 16.15 Introduktion til Online Brand Protection. Sabrina Uhrenholt, advokatfuldmægtig og Brand Protection Specialist.
Kampen mod kopivarer og ulovlige salgskanaler kræver udelt opmærksomhed, men for den enkelte brand owner er det er ofte en uoverskuelig og krævende opgave at identificere krænkere og at fjerne dem i tide. I dette indlæg får du en introduktion til området og Sabrina vil vise eksempler på konkrete sager, vi har løst.

Kl. 16.15 – 17.00 Würtz vs Bitz – sagen indefra. Eva Nødskov Aaen, partner og advokat.
Bliv klogere på en af de mest omtalte kopisager i nyere tid. En sag, der havde alle ingredienser til en god nyhedshistorie, men – som med alle nyhedshistorier – så valgte medierne fra start en bestemt vinkel. Men hvad var egentlig fakta og hvordan så sagen ud fra en anden vinkel? Eva førte sagen de første år og har foruden en PhD i ophavsret, mange års erfaring med sager om krænkelse af IP-rettigheder, hun er en af landets absolut førende eksperter på feltet.

17.00 – 17.25 Networking, forfriskning og mulighed for 1:1 snak med en rådgiver.

17.30 Tak for i dag!

Tilmeld dig nu
Ønskes kursusbevis*

Når du trykker ”Indsend”, giver du samtykke til at modtage nyhedsbreve og invitationer til arrangementer fra Patrade A/S via e-mail. Samtykket kan til enhver tid trækkes tilbage via link i bunden af e-mailen.

Hvad med GDPR? Patrade A/S er dataansvarlig og behandler dine personoplysninger for at sende nyhedsbrevet til dig og invitere dig til arrangementer. Derudover bruges din e-mailadresse til at målrette markedsføring via annoncer på sociale medier. Læs mere i vores privatlivspolitik, herunder hvordan du udøver dine rettigheder, eksempelvis retten til indsigt og til at gøre indsigelse mod behandlingen.