Patrade opruster i København med ny partner

Patrade opruster i København med ny partner

Som led i en ambitiøs vækststrategi har IP-konsulenthuset Patrade ansat en af Danmarks førende eksperter inden for patenter.

Nanna Meyland Nicolaisen er den 1. oktober tiltrådt som partner i Patrade.

Nanna har mange års erfaring både fra inhouse-funktioner i industrien og fra rådgivningsvirksomheder. Hun har senest været ansat i en stilling som Head of IP hos svenske Höganäs AB. Tidligere har hun været hos Haldor Topsøe A/S, Høiberg A/S og Holme Patent A/S.

Nanna Meyland Nicolaisen har en kandidatgrad i fysik fra Københavns Universitet, hvorfra hun også har en Ph.D. med speciale i fysisk kemi. Desuden er hun uddannet European Patent Attorney.

Hos Patrade København står Nanna i spidsen for holdet af specialister inden for patentområdet, og supplerer dermed den anden partner i København, advokat Simon Tønners, der har speciale i varemærker.

”Vi har nu en stærk ledelse på plads i København og det glæder mig meget, at vi har kunnet tiltrække en profil som Nanna. Markedet for beskyttelse og håndhævelse af patentrettigheder er i vækst, det er et lukrativt og konkurrencepræget marked. I sådan et marked vinder man kun kundernes tillid, hvis man har de dygtigste medarbejdere, og udfører et professionelt stykke arbejde, som øger kundernes konkurrenceevne”, siger Benny Bech Laursen, Adm. direktør i Patrade.

Benny Bech Laursen tiltrådte for et år siden og er arkitekten bag den vækststrategi, som Patrade netop har taget hul på.

”Når markedet vokser, så tiltrækkes nye aktører og kampen om kunderne skærpes. Det får os dog ikke til at ryste på hånden. Vi har gennem 25 år skabt et stærkt fundament at bygge videre på og vores medarbejdere tæller flere af de mest erfarne i branchen. Vi fortsætter med at gå målrettet efter de tunge profiler i branchen, det vidner ansættelsen af Nanna om”, siger Benny Bech Laursen.

Yderligere information
Benny Bech Laursen, Adm. direktør – mobil +45 4040 7913

Om Patrade
Patrade er et af landets førende full-service IP-konsulenthuse og rådgiver inden for alle områder af immaterialretten fra strategiske overvejelser til registrering og håndhævelse af rettigheder for patenter, varemærker og designs på det fysiske og det digitale marked, nationalt og internationalt. Patrade har cirka 70 medarbejdere og afdelinger i Aarhus (hovedkontor), Aalborg og København. Virksomheden udgøres af Patrade A/S og Patrade Legal ApS.

Skriv et svar