Skip to main content

Administration

Vi sætter en ære i at passe godt på dine rettigheder.

Administration

Vi giver dine immaterielle rettigheder vores udelte opmærksomhed

Når først du har opnået en rettighed, så gælder det om at passe godt på den. Heldigvis går vi lige så meget op i det, som du selv gør.

Det er helt op til dig, hvor lang tid, du vil bruge på at holde styr på dine rettigheder, hvad enten vi taler patent, varemærke, design eller noget helt andet. Vi tilbyder nemlig flere løsninger til administration af IP, lige fra ansøgningsfasen til rettigheden er i hus. De fleste af vores kunder kan bedst lide, at det er os, der holder styr på f.eks. hvornår en rettighed skal fornys, hvornår betalingen skal falde, hvornår en ansøgning skal indleveres og til hvilken myndighed.

Vi holder styr på over hundrede varemærker i hele verden for Grundfos.

Vores administrative services omfatter bl.a.:

  • Håndtering af myndighedsbestemte deadlines
  • Betaling af fornyelsesafgifter
  • Udarbejdelse af instrukser til internationale samarbejdspartnere
  • Korrekturlæsning af ansøgninger, besvarelser mm.
  • Indlevering af ansøgninger
  • Indlevering af besvarelser danske og udenlandske patentmyndigheder
  • Udarbejdelse af sagsrelaterede rapporter
  • Rapportering til kunder

Få det fulde overblik over dine immaterielle rettigheder

Når du er kunde hos os tilbydes du gratis adgang til vores digitale kundeplatforme IP Highlighter og Extranet. Det betyder, at du i stedet for f.eks. at blive udstyret med lange excel-lister, hurtigt og nemt kan skabe det et grafisk overblik over din portefølje. Og du kan samle korrespondance med os ét sted på dine sager, og vi sørger for samling af dokumenter mm., så du ikke skal bruge tid på at lede efter det forskellige steder.

IP Highlighter giver DK Company et skarpt overblik over rettigheder verden over.

Få overblik over omkostninger

I IP Highlighter kan du med ganske få klik se, hvornår hvilke rettigheder, der skal fornys og hvad det vil koste. Det er en god hjælp i budgetlægningen. Du klikker blot af, hvilke rettigheder, du vil forny, så får vi direkte besked. IP Highlighter kan dog meget mere end det! Vi anbefaler, at du kontakter os, så laver vi gerne en demo for dig.

Bliver dine IP-rettigheder krænket?

Vi tilbyder også at overvåge din rettigheder. Det betyder, at du hele tiden er orienteret, hvis dine konkurrenter introducerer noget, der krænker dine rettigheder. Vi tilbyder overvågning af både patenter, varemærker og design.

 

Kontakt

Cases

Udfyld formularen og lad os kontakte dig

Patrade A/S er dataansvarlig og behandler dine personoplysninger fortroligt og alene for at behandle og besvare din henvendelse via telefon eller e-mail. Hvis henvendelsen besvares af en medarbejder fra Patrade Legal Advokatanpartsselskab, hvilket vil blive oplyst eller fremgå af e-mailautosignaturen, er dette selskab imidlertid dataansvarlig. Læs mere i vores privatlivspolitik, herunder hvordan du udøver dine rettigheder, eksempelvis retten til indsigt.