Skip to main content

Ansøgning

Store ideer fortjener utrættelig beskyttelse. Tillad os at komme til.

Ansøgning

Lad os hjælpe dig med at spare tid og undgå faldgruber i ansøgningsfasen

Vil du ansøge om et patent, en varemærkeregistrering eller en designbeskyttelse? Lad os træde til, så du får lavet en god ansøgning

Hvordan ansøger man om en immateriel rettighed?

Vores bedste råd er at overlade det til en ekspert, så du ikke skal bruge tid på det, men i stedet kan passe din forretning. Fordelen ved at søge rådgivning er altså, at du sparer tid, men det vigtigste for dig og din forretning er, at du maksimerer sandsynligheden for at ansøgningen går igennem. Hos os er din ansøgning i trygge hænder, vi kender forretningsgangene hos myndighederne, indholdskrav, sprogbrug, timing osv.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Du får en gennemarbejdet ansøgning, udarbejdet af eksperter, der ikke laver andet. Det øger din chance for at opnå den ønskede eneret.

Vi hjalp inmutouch med at få patent på teknologi samt beskyttelse af både design og navn.

Vi har gennem mange år specialiseret os og vi ved, hvad en ansøgning skal indeholde. Flere af vores konsulenter har desuden selv siddet på myndighedssiden både i Danmark og Europa, så de kender systemet indefra. Vores konsulenter arbejder tæt sammen med vores advokater, som har dyb indsigt i juridiske problemstillinger og ved, hvad der skal til for at en erhvervet rettighed også kan holde i en eventuel indsigelse eller retssag. Den indsigt er vigtig allerede i ansøgningsfasen.

 

Kontakt

Mere om ansøgninger

Cases

Udfyld formularen og lad os kontakte dig

Patrade A/S er dataansvarlig og behandler dine personoplysninger fortroligt og alene for at behandle og besvare din henvendelse via telefon eller e-mail. Hvis henvendelsen besvares af en medarbejder fra Patrade Legal Advokatanpartsselskab, hvilket vil blive oplyst eller fremgå af e-mailautosignaturen, er dette selskab imidlertid dataansvarlig. Læs mere i vores privatlivspolitik, herunder hvordan du udøver dine rettigheder, eksempelvis retten til indsigt.