Skip to main content

IP-strategi

I skak skal man kunne forudse sin modstanders næste træk. Vi elsker skak.

IP-strategi

Styrk konkurrenceevnen

Udarbejdelse af en IP-strategi er noget af det bedste, du kan gøre for din virksomhed. IP-strategien bidrager til at dine gode ideer omsættes til forretning.

Styr på IP, styr på forretningen

Der er mange måder at have styr på sin forretning og et godt sted at starte er at have styr på virksomhedens IP. Det øger markedsværdien og virksomheden bliver mere attraktiv for investorer.

Patent førte til succesfuld børsnotering for Hydract.

Hvordan er konkurrencen på markedet?

Der er forskellige typer af rettigheder og det er ikke sikkert, at de alle er relevante for dig. Vi kan hjælpe dig med at finde den rette vej i junglen af rettigheder.

Noget af det, du skal være opmærksom på er, hvorvidt andre allerede har noget, der minder om det, du gerne vil beskytte.

Har du f.eks. en opfindelse, du gerne vil patentere, så kan vi hjælpe dig med at lave en freedom to operate analyse så du får er overblik over, hvilke andre patentrettigheder, der findes og dermed hvilket råderum, du har i markedet.

Polyteknik bruger patenter til at beskytte forretningen.

Hvor unik er opfindelsen?

Vi tilbyder også en nyhedsundersøgelse inden vi begynder at ansøge om en rettighed, på den måde kan vi se om der allerede findes opfindelser, der minder om din. Målet er, at du skal stå tilbage med en strategi for, hvad du med fordel kan søge om beskyttelse på og om der eventuelt skal ændres noget for at maksimere din mulighed for at opnå den ønskede rettighed.

Forbered dig på krænkelser

En anden ting, det kan være godt at overveje allerede tidligt i processen er, hvad du vil gøre, hvis dine rettigheder bliver krænket. Det kan vi også tænke ind i en IP-strategi.

Vi beskytter Hummels varemærke og brand.

Lad os sikre dig en god start

Kort sagt kan en IP-strategi være mere eller mindre forkromet og omfattende, men uanset hvad, så er den vigtig at have allerede tidligt i processen, så du f.eks. undgår at kaste udviklingskroner efter noget, der ikke vil kunne beskyttes, eller forfølger markeder, hvor konkurrencen vil være alt for hård.

Du kan være tryg ved, at vi altid tager udgangspunkt i din virksomhed og finder den rette løsning for netop dig.

Kontakt

Mere om IP-strategi

Cases

Udfyld formularen og lad os kontakte dig

Patrade A/S er dataansvarlig og behandler dine personoplysninger fortroligt og alene for at behandle og besvare din henvendelse via telefon eller e-mail. Hvis henvendelsen besvares af en medarbejder fra Patrade Legal Advokatanpartsselskab, hvilket vil blive oplyst eller fremgå af e-mailautosignaturen, er dette selskab imidlertid dataansvarlig. Læs mere i vores privatlivspolitik, herunder hvordan du udøver dine rettigheder, eksempelvis retten til indsigt.