Skip to main content

Juridisk rådgivning

Vi forstår. Det vigtigste, I har, er jeres konkurrenceevne.

Juridisk rådgivning

Hvis du kun vil have én samarbejdspartner inden for IP, så er vi lige her

Tekniske og juridiske kompetencer samlet ét sted sparer dig for tid og øger kvaliteten af rådgivningen

En af de helt store fordele ved at være kunde hos os er, at vi både er et patentbureau og et højt specialiseret advokatkontor - Patrade Legal Advokatanpartsselskab - i samme hus. Vi er det danske IP-konsulenthus, der har den største juridiske afdeling.

Vores advokater arbejder tæt sammen med vores patentkonsulenter og European Patent Attorneys, så du slipper for at skulle entrere med forskellige rådgivere, men i stedet kan få løst alt det samme sted. Kort sagt har vi både tekniske og juridiske kompetencer, hvilket sparer dig for tid og øger kvaliteten af rådgivningen.

Kompetencer

Vores advokater, advokatfuldmægtige og jurister, har det tilfælles, at de udelukkende arbejder med immaterialretlige problemstillinger. De har alle specialiseret sig i netop immaterialretten, som deres kernekompetence. Derudover har en eller flere specialkompetencer inden for:

Vi arbejder med retshåndhævelse i alle typer tvister med relation til immaterialret eller markedsføringsloven, herunder retssager, forbuds - og bevissikringssager, krænkelsessager, ugyldighedssager, parallelimport og anti-counterfeit. Vi har advokater med møderet for både Sø- og Handelsretten, Landsretterne og Højesteret.

Der står foreløbig 16-0 til PanzerGlass i vundne retssager.

Vi forestår forhandlinger i relation til aftaler eller konflikter om IP-rettigheder, og udfærdiger IP-aftaler, f.eks. licensaftaler, overdragelsesaftaler, it-kontrakter, techtrans-aftaler og forhandleraftaler.

Hoei fik styr på både samhandelskontrakter og domæner.

 

Juridiske services

Cases

Udfyld formularen og lad os kontakte dig

Patrade A/S er dataansvarlig og behandler dine personoplysninger fortroligt og alene for at behandle og besvare din henvendelse via telefon eller e-mail. Hvis henvendelsen besvares af en medarbejder fra Patrade Legal Advokatanpartsselskab, hvilket vil blive oplyst eller fremgå af e-mailautosignaturen, er dette selskab imidlertid dataansvarlig. Læs mere i vores privatlivspolitik, herunder hvordan du udøver dine rettigheder, eksempelvis retten til indsigt.