Skip to main content

Online brand protection

Muligvis den mest dedikerede beskyttelse, du kan finde.

Online brand protection

Vi accepterer naturligvis ikke, at kriminelle på nettet snylter på vores kunders gode ry.

Vi kæmper for at få lukket falske webshops og for at få fjernet annoncer for kopivarer. Tillad os at tage kampen op for dine produkter og dit varemærke.

Få kontrollen over dit brand tilbage

Nu tænker du sikkert, at det er meget dyrt og besværligt at få bugt med svindelwebshops og kopiprodukter. Men fortvivl ikke, vi har et erklæret mål om at hjælpe vores kunder så hurtigt og effektivt som muligt. I al beskedenhed, så har vi en succesrate, der nærmer sig de 100. Vi har arbejdet med online brand protection i længere tid og vi har en proces, der gør det langt billigere end du tror.

Se, hvordan vi hjælper Mærsk med online brand protection og håndhævelse af rettigheder.

Tværfagligt specialistteam

En af de helt store fordele ved at arbejde med os, når du vil beskytte dit brand online, er at vi har kompetencer både inden for it og jura. Det betyder at vi er meget effektive og det giver os mere gennemslagskraft, når vi skal håndhæve rettigheder.

Helt konkret har vi medarbejdere, der laver de indledende tekniske søgninger, hvor vi lokaliserer svindelwebshops og kopiprodukter, der krænker vores kunders rettigheder. Herefter kommer vores advokater på banen og håndterer processen, der fører til at de falske webshops lukkes ned, falske annoncer fjernes og misbruget af vores kunders brand bringes til ophør.

Vi hjælper DK Company med at finde og fjerne falske hjemmesider og kopivarer.

Hvordan foregår online brand protection?

Noget af det vigtigste er at være proaktiv og sætte ind før skaden er sket og de falske produkter rammer forbrugerne. Vi har opbygget kompetencer og har udviklet flere it-værktøjer, samt en proces, hvor vi systematisk overvåger, finder og fjerner svindelwebshops, inden dine kunder hopper i fælden. Vi finder kopivarer på svindelwebshops, sociale medier og de etablerede webshops som Alibaba og eBay, som vi har en tæt og direkte dialog med. Vi overvåger også domæner, så vi kan opdage eventuelt krænkende domæner i god tid. En af vores store forcer er hastigheden i vores opgaveløsning. Vi har flere eksempler på kunder, som gennem lang tid, nogle gange i årevis, forgæves har kæmpet for at få lukket bestemte domæner ned, og hvor vi via en målrettet indsats har fået sat en stopper for svindlen hurtigt.

Hvordan beskytter man sig mod ulovligt online salg?

Første skridt er at opdage, at der finder krænkelser sted. Næste skridt er at reagere på krænkelserne i tide, eller kan det ende med, at virksomhedens varemærke udvandes, og at rettigheden går tabt.

Download e-håndbogen '3 trin til online brand protection'.

Vi tilbyder vores kunder den fulde pakkeløsning og vi gør alt for at gøre det nemt for vores kunder. Vi laver ikke computergenererede søgninger og sender rå resultater videre. Vores specialister foretager altid en juridisk vurdering af alle resultaterne og laver de nødvendige tiltag for at stoppe krænkelserne. Alt dette foregår som en kontinuerlig proces, hvor du som kunde kun bliver involveret ved sjældne tvivlsspørgsmål.

 

Kontakt

Mere om brandbeskyttelse

Cases

Udfyld formularen og lad os kontakte dig

Patrade A/S er dataansvarlig og behandler dine personoplysninger fortroligt og alene for at behandle og besvare din henvendelse via telefon eller e-mail. Hvis henvendelsen besvares af en medarbejder fra Patrade Legal Advokatanpartsselskab, hvilket vil blive oplyst eller fremgå af e-mailautosignaturen, er dette selskab imidlertid dataansvarlig. Læs mere i vores privatlivspolitik, herunder hvordan du udøver dine rettigheder, eksempelvis retten til indsigt.