Skip to main content

Overvågning

Vi går til kamp mod kopister, så du kan passe din forretning.

Overvågning

Vi holder et vågent øje med om dine rettigheder bliver krænket

Effektiv konkurrentovervågning og beskyttelse

Vi passer godt på immaterielle rettigheder

Med en registreret rettighed har I taget et afgørende skridt i retning af at beskytte jeres opfindelse, produktnavn, designmønster eller lignende. Desværre er en registreret rettighed alene ikke nogen garanti for, at myndighederne ikke udsteder nye patenter, varemærker eller designs, som er forvekslelige eller endda identiske med jeres. Men fortvivl ikke, for det er her vi kommer ind i billedet med vores specialister og værktøjer.

Overvågning giver mange fordele

Vi tilbyder overvågning af alle de rettigheder, virksomheden måtte have; patenter, varemærker og design. Vi tilbyder også overvågning af domæner. Du kan læse om hver enkelt overvågning, hvis du scroller længere ned på siden.

En overvågning fanger ikke blot nye potentielt krænkende rettigheder, den giver dig også en mulighed for at være opdateret på konkurrenter og nye tendenser. Vi tilbyder at overvåge om andre virksomheder går efter din virksomheds rettigheder og truer din forretning. Vores system er så effektivt, at vi kan opdage det meget tidligt, hvis der er fare på færde. Vi opdager det også, hvis der er tale om deciderede krænkelser af dine rettigheder, f.eks. kopivarer.

Hvordan fungerer overvågning i praksis?

Vi har nogle effektive værktøjer, som opdager krænkelser. De forhold, vi finder frem til, undergår en gennemgang af vores jurister, det vil sige, du vil aldrig blot modtage en liste eller et excel-ark over kritiske forhold fra os. Inden du modtager noget fra os har vi altid forholdt os til, om der er tale om en trussel eller en decideret krænkelse, som kræver action. I mange tilfælde er tidsfaktoren afgørende, det gør sig f.eks. gældende ved kopivarer, som skal fjernes inden kunderne når at købe dem og derfor er vi ofte i direkte dialog med f.eks. Amazon. I sådanne tilfælde har vi fået fjernet kopierne allerede inden, du hører fra os.

Overvågninger kan foretages i enkelte lande, hele EU, Norden eller worldwide og rapporteres med aftalt interval – helt efter dine ønsker og behov. Læs mere om de forskellige overvågninger her nedenfor.

Mere om overvågning

Cases

Udfyld formularen og lad os kontakte dig

Patrade A/S er dataansvarlig og behandler dine personoplysninger fortroligt og alene for at behandle og besvare din henvendelse via telefon eller e-mail. Hvis henvendelsen besvares af en medarbejder fra Patrade Legal Advokatanpartsselskab, hvilket vil blive oplyst eller fremgå af e-mailautosignaturen, er dette selskab imidlertid dataansvarlig. Læs mere i vores privatlivspolitik, herunder hvordan du udøver dine rettigheder, eksempelvis retten til indsigt.