To Patrade partnerprofiler valgt til INTA-komitéer

Hos Patrade er vi meget stolte af, at to af vores partnere, Charlotte Rask Boddum og Eva Nødskov Aaen, blev betroet hvervet som komitémedlemmer for 2020/2021, da INTA (International Trademark Association) foretog sin årlige udvælgelsesproces mellem sine medlemmer.

INTA er en global, non-profit brancheorganisation, som blev dannet tilbage i 1878 og har til formål at fremme og beskytte varemærkerelaterede interesser i samfundet.

Vores to dygtige partnere kommer dermed til at drage fordel af deres mangeårige ekspertise inden for varemærkeområdet, når de i 2020/2021 skal medvirke i videreudviklingen af området på verdensplan.

Charlotte Rask Boddum er optaget i komitéen Parallel Imports og skal de næste minimum to år arbejde med harmonisering af retsstillingen inden for parallel import vs. krænkelser. I en verden, hvor både mængden af parallelimporterede varer og mængden af krænkelser af immaterielle rettigheder er stærkt stigende – særligt fordi e-handel er det mest markante vækstområde i detailhandlen – er emnet højaktuelt for stort set alle typer af virksomheder, og Charlotte ser frem til at arbejde indgående med emnet.

Eva Nødskov Aaen er optaget i komitéen Famous and Well-known Marks. Fokuspunktet for arbejdet i denne komité er håndtering og beskyttelse af velkendte varemærker internationalt. Det er et område, som Eva er særdeles bekendt med, da hun repræsenterer flere klienter med velkendte varemærker. Derfor ser hun også frem til bredere internationalt udsyn og ikke mindst et endnu større netværk på dette område.

 

Læs mere om INTA og deres arbejde her.