Skip to main content

Artikel · 07.06.2024

Webinar on-demand: Lovlig brug af Custom Audiences

En afgørelse fra Datatilsynet gjorde os tidligere på året klogere på brug af Custom Audience-funktioner. Uden samtykke. Få opskriften.

Custom Audiences er en populær måde at målrette annoncering på. Derfor benyttes Custom Audience-funktioner af mange virksomheder, som annoncerer på bl.a. Facebook. 

Afgørelsen fra Datatilsynet får vores opmærksomhed i dette webinar, fordi den indeholder nogle meget brugbare overvejelser fra Datatilsynet i forhold til, hvordan man lovligt kan anvende værktøjerne.

Webinaret er tilgængeligt on-demand og varer 26 minutter.

Dit udbytte:

  • Få en kort gennemgang af afgørelsen i den aktuelle sag, hvor en forbruger havde klaget til Telmore over virksomhedens brug af hans e-mail adresse.
  • Få at vide, hvad du helt konkret skal gøre for at bruge data lovligt.

Webinaret blev udgivet den 14. juni 2024.

Hent det ved at udfylde formularen nedenfor.

Hent webinar

Når du trykker ”Hent webinar nu”, giver du samtykke til at modtage nyhedsbreve og invitationer til arrangementer fra Patrade A/S via e-mail. Samtykket kan til enhver tid trækkes tilbage via link i bunden af e-mailen.

Hvad med GDPR? Patrade A/S er dataansvarlig og behandler dine personoplysninger for at sende nyhedsbrevet til dig og invitere dig til arrangementer. Derudover videregives din e-mailadresse i envejskrypteret form til at målrette markedsføring via annoncer på LinkedIn. Patrade og LinkedIn er fælles dataansvarlige for behandlingen. Læs mere i vores privatlivspolitik, herunder hvordan du udøver dine rettigheder, fx retten til indsigt og til at gøre indsigelse mod behandlingen.

Webinarværter